Islændere

Der er for tiden kun 3 islændere udenfor mine vinduer.
Ýrsa som venter føl medio Juli efter Greifi frá Árbæjarhjáleigu fra Lipo`s Islændercenter ved Århus.
 
 
Ýrsa fra jagtgården f 1999.
 
Derudover går der Sokki.
 
Sokki som er ud af Blesa fra ......og efter Sæmi. Ingen papirer, men en dejlig hest. Han er naturtølter og rigtig rar at omgåes. Julie skal ride ham til efteråret.
Her står Sokki med sin ven Odin
 
Sokkis mor Blesa.
Blesa fra..... Hun døde af et anafylaktisk chock udløst af en oksebremse. Hun efterlod sig Sokki der var præcist 3 mdr. gammel. Han fik lært at drikke mælkeerstatning, men det var 2 grimme døgn før han fandt ud af det.
 
 Sokkis far
Sæmi fra grøftekanten f.2001
 
 
I Århus har jeg også en hest, Fifla som altid griner når hun ser en fotograf. Sær hest.
 
Jeg kender Fibla mest som unghest, Jeg fik lov til at trække et føl på hende, hun gik tom det første år, og jeg fik lov til at låne hende et år mere. Hun fik  så Ýmir fra Grøftekanten efter Áll fra Husastadum. Et smukt føl som gik fint og flot på¨sine lange ben. God hest! Han er længe solgt, og videresolgt. Skammeligt, så ved jeg jo ikke mere. Men han var blid, glad, modig, nem og  samtidtigt godt-gående. Gad vide hvor han er nu, om dem der har ham, er glade for ham?
Det er ham der er sammen med Fifla på billedet.
 
I haven går Fibla`s føl 08 Absalon fra Grøftekanten, som er efter Greifi frá Árbæjarhjáleigu. Fifla venter sig igen her til 2009 med samme hingst.
Fifla har igen igen fået et hingsteføl, han skal hedde Haltu Áfram. Han står ved Lilian og jeg har ikke set ham endnu.
 
Ýrs har folet her uden problemer. Pangæa er supertam, supersød og super godt-gående 5-gænger. Hun skal blive her. To brune og så får jeg et sort føl, dejligt.
 
 
 
 
 Pangæa fra Grøftekanten, Ýrsa føl fra august 09
 
 
 
 
 
sine svendsen