Forside
Kaninerne
Stald-Vinther
Mig
Dagbog
Øvrigt
Links
 

Mig



Navn:  Rikke Vinther 
Alder: 15 
Bor: Risskov ved Århus
Hvis du ønsker at kontakte mig, så skriv til min mail: 
rikke_vinther@hotmail.dk

Kaninerne og jeg
Jeg hopper med mine kaniner omkring en gang om ugen. Jeg har nogle spring her hjemme, men det er ikke altid jeg gider til at tage dem ud og stille dem op til en hopbane. Okay jeg er lidt doven! ( ; Men ellers lever kaninerne et fantastisk liv! De er ude så meget de kan komme til det. 
Jeg træner inde i børneneshus i århus næsten hver mandag. 

Hvorfor lige kaniner? 
Jeg har ingen idé om hvorfor det lige blev kaniner jeg skulle have? Men jeg kan huske at jeg havde plaget i lang tid om et kæledyr, og mine forældre overvejede i alt  for lang tid (efter min mening). Men pludselig en dag var vi ude for at købe 2 bure, og så manglede vi bare 2 kaniner der kunne intage hver deres bur. Min far fandt en slags avler lidt uden for Århus. Vi kørte der ud og fandt 2 dejlige kaniner! Jeg døbte min Pjuske og min lillebror kaldte hans for Stampe (;

Ud over kaninerne .. 
.. elsker jeg at bruge tid på mine venner og familie. Men jeg elsker også at tage billeder med mit digitalkamera. (: Men jeg går også til ridning på en rideskole i Lystrup. Der rider jeg omkring 2 gange om ugen, hvor jeg for nylig har fået halvpart på en af hestene. Men jeg har gået til ridning der ude i omkring 10 år.  (: 
Jeg går i 9. klasse og ved ikke helt i nu, hvad jeg skal efter det år er slut. 
 .. (Mere kommer ... )

 
Jeg er medlem af Danmarks kaninavler forening! 
Avlsnummer: 2662
Rikke Vinther | 8240 Risskov  | rikke_vinther@hotmail.dk