Forside
Kaninerne
Stald-Vinther
Mig
Dagbog
Øvrigt
Links
 

Dagbog

 
31 december 2010
Jaa, så er årets sidste dag kommet! 
Vildt at 2010 allerede er gået.. Kaninerne har virkelig opnået nået i det her år, og jeg synes virkelig også vi har været til mange stævner rundt omkring i landet. Jeg tror det længeste vi nåede ud, var North Cup i Thisted, for ikke at tale om usm i Skjern. Det har været et skønt stævne år, og kaninerne har gjort det super! 
Det er så småt blevet mørkt udenfor, og folk omkring i mit nabolag er begyndt at fyre af. Jeg skal lige have "pakket" kaninerne godt ind. De får en masse halm ind i soverummet, og en masse hø som de også kan spise. Derudover lukker jeg ned for dem, ved at lægge et tæppe over burerne. Der hygger de sig rigtig :) 
Nå jeg vil gå ud og give dem noget aftensmad. 
Håber vi ses i det nye år! 
 
 
 
 
 
 
 
27 december 2010
Jamen halløj igen. Jeg stinker virkelig til at opdatere den her! I'm sorry. Jeg har bare så meget her for tiden. Det er sku hårdt at gå i 9. klasse! Okay, måske bare en dårlig undskyldning, men jaja .. 
Der er da sket meget siden sidst jeg skrev. En af Pjuskes unger er flyttet ind i stalden, hun er meget sød, og en hende er der fart i. Hun minder faktisk meet om Pjuske. 
& så er Pjuske jo blevet Champion! UHH det er skønt! Han er for sej! Hoppede lige 85 cm i højde! Jeg var i chok der i Vejle.
 
 
 
14 juni 2010
Okay det er blevet ret lang tid siden jeg har fået skrevet her i dagbogen. Jeg har haft travlt med lektier og alt muligt andet! Nu synes jeg lige det var op tide at opdatere den lidt!
Det går super fint med alle kaninerne. De hygger sig rigtig udenfor i løbegårderne når vejret er til det. Pjuske er blevet super god til Elite, og jeg håber han klare det godt til north cup. Han er ved at komme ind i den højde nu. Jeg forstår ham egentlig godt, det er et ret stort spring fra svær til elite. Men jeg føler han er ved at være godt inde i det. 
Stampe sjusker lidt for tiden. Tror bare han har haft et par dårlige dage? Men ellers til træning i mandags gik han fint :) 
Dutten startede sit første middelsvær lige stævne. Hun gjorde det rigtig fint af hendes første middelsvær. (: 
 
30 april - 2 maj 2010
Jeg skriver så i dag d. 6 maj q: 
Men hold kæft (Undskyld ved godt man ikke må bande) men rent ud sagt, hvor var det bare et fedt dm! (; 
Nå Torsdag skoledag skulle bare overståes så hurtigt som muligt! Jeg havde store forventninger til dm og så skulle jeg ud til Emilie efter skole. Endelig fik jeg fri, og så skulle jeg hjem og pakke. wow man skal have meget med?! Nå men blev lidt forsinket og min mor og jeg endte i en monster lang kø på vej ud til Emilie. Jeg kommer så ud til Emilie, og gæt hvad hun laver q: Han laver selvf. spring xD Hammer hammer lyder det nede fra hendes værelse q: 
Nå men så får vi lidt hveder og får pakket bilen helt stoppet. Vi køer ned mod egebjerghallen :D Faktisk tog det ikke så lang tid som jeg havde troet det ville tage. For pludselig var vi allerede i horsens. 
Men vi fandt hallen og placeret alle vores ting udenfor hallen, da vi ventede på at dyerne kunne få et dyerlæge tjek. Tjekket gik heldigvis godt! De næste fire timer fik Emilie og jeg spist og slæbt tæpper, hegn, spring og meget andet ind i hallen. Så om aften var vi helt færdige q: 
 
Nå Fredag q; Jeg blev vækket af alle de andre i rummet der stod op :D 
 
 
17 April 2010
Jeg har i dag været til stævne i Skjern. Som altid er der lidt langt .. Men sådan er det når man vælger at tage til et stævne langt væk hjemmefra q: Nå men jeg havde Dutten og Pjuske med. De skulle hoppe let lige og højde. 
 
31 marts 2010
Påskeferie! Nøj hvor er det bare dejligt!
Emilie kom i dag, meget tidligt! :D Men det regnede .. :s Eller det havde det gjort, men det var vådt udenfor .. -.-'
Men vi gik så ud efter en times tid, og var ligeglade med vejret, for vi satte en lang bane op og hoppede der ud af! Og så begyndte solen sørme at skinne. Det var en super fed dag. Og alle vores kaniner hoppede super! (:
Nå men Emilie tog hjem hen på eftermiddagen. Vi nåede lige at få overført billederne som i kan se på linker over. Men jeg gik lidt i gang med at redigere på hejmmesiden. Men jeg skulle også lige alle mulige andre ting, så det blev ikke til så meget igen. Men jeg tror jeg får tid i morgen til det :p
hej hej (:
 
14 marts 2010
Som skrevet ovenover slettede jeg den gamle dagbog (; Den var lidt for rodet. Men nu starter jeg så lige på en ny (:
Solen har skinnet, både i går og i dag. Det er super dejligt og kaninerne nyder det også. Pjuske var ude og løbe i løbegården i går, og det første ha gjorde var at finde et sted hvor solen ramte jorden. Der sad han rigtig godt i lang tid. Da jeg tog ham ind var han helt varm efter at have siddet i solen xD Kaninerne må virkelig også glæde sig til foråret ligesom jeg gør. De glæder sig vel til det saftige græs og at kunne løbe ude i en løbegård en hel dag.
Men der er vidst lidt vej endnu til foråret. Nede i min have ligger der stadig en del sne. Men ellers er de hele faktisk smeltet.
Vi havde udstilling i sidste weekend nede i børneneshus. Det var super hyggeligt, og der kom SÅ mange mennesker!  Pjuske fik rigtig vist sig frem for alle tilskurerne. Og han var også bare en dejlig kælepot den dag.
Om søndagen var jeg til ridestævne. Uhh det gik skam godt en 3. plads, jeg er godt tilfreds (;
Bag efter tog jeg ned til udstillingen igen. Der var lige så meange mennesker som dagen før. Jeg havde taget Mikaya's say I do (Dutten) med ned og så snakkede jeg med Jørgen om hende. Hun er nu fået lov til at hoppe :D:D Uh hvor er jeg glad.
Jeg går lige og overvejer om hun skal med til dm? :p Jeg har ikke sendt tilmelding i nu. For skal lige have snakket med Emilie først (:
Men jeg må lige se havd tiden viser. Jeg regner med at træne med hende i morgen til hop.
Nå ja har helt glemt at skrive noget om stampe xD Men han gav mig det største chok for leden dag! Jeg skulle give ham lidt mad, og så hoppede han næsten om i mig. Jeg tror bare jeg er ret nem at skræmme? Ej jeg blev også skræmt tidligere på dagen, hvor jeg gik ud af min klassedør. Jeg gik fuldstændig i min egen verden, og så kommer der en fodbold lige i mod mig. Største chok jeg har fået i lang tid, og typisk drengen at spille fodbold :D
Uhh ja og så er jeg ret stolt over at fortælle at jeg var ude og løbe 5 km. i dag :D:D Meget stolt! Det var store ting xD
Det var vidst lige en god opdatering af hvad der var sket. :D
Hej hej :p
 
 
 
  
Rikke Vinther | 8240 Risskov  | rikke_vinther@hotmail.dk