Working Weekend
 
 
 


Træningsstruktur:

Træningsgruppen deles i 2 hold. Begge hold "kommmer i ilden" både formiddag og eftermiddag. Når ens egen hund ikke træner fungerer man som hjælper for de andre.
 
Tilmelding:
De oplysninger, vi har brug for, finder du i menuen til venstre. Det er op til dig, om du printer siden ud og sender med posten, eller om du sender oplysningerne i en mail. 

 

Priser:  

Hundeførere:                         840 kroner

Ledsagere:                            400 kroner

Børn under 12 år                    200 kroner

 

For dette beløb får du træning, forplejning hele weekenden (drikkevarer vil kunne købes til rimelige priser),indendørs faciliteter, vildt og ammunition - og ikke at forglemme fornøjelsen af de andres selskab.
Inkluderet i prisen er også en "WW 2011" markerings dummy til hver hundefører.
Der tilstræbes kontinuitet og sammenhæng i træningen, og den enkelte hundefører kan derfor kun deltage med een hund . Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe en "tilskuer-hund".

Hvis du kun har mulighed for at deltage én eller to dage, så finder vi også ud af det – hvis der er ledige pladser. Vi prioriterer de, der ønsker at deltage hele weekenden og hundeførere med tilknytning til kredsen.

 

Vær opmærksom på at løbske tæver ikke kan ikke deltage. Skulle din hund uventet gå i løbetid efter tilmeldingsfristens udløb kontaker du hurtigst muligt Christina Bjerre.

 

Tilmelding og betaling sendes til

Christina Bjerre, Viborgvej 305, Korsbakken, 7840 Højslev

christina@frb.dk

Reg. nr.: 9101  konto nr.: 457-024-0302

  
Senest: 16. maj 2011

 

Husk - du er først tilmeldt, når betalingen er registreret på WW konto.

 

Husk også at, hunden skal være dækket af en lovpligtig dækkende ansvarsforsikring.  Hundeejeren er ansvarlig for ethvert uheld hans/hendes hund evt. måtte forvolde.  Hundeejeren er forpligtet til at anmelde eventuelle skader som hans/hendes hund har forårsaget, til eget forsikringsselskab