Working Weekend
 

 

Kære deltagere i årets Working Weekend

 

 

Working Weekend 2011

Som det kan ses, så skulle maden gerne stå på bordene kl. 18.00. Der er nogen, der kommer langvejs fra, og erfaringen har lært os, at man er sulten på det tidspunkt. Det giver os så mulighed for at fortælle lidt om hinanden og snakke om weekendens program.

  

Skulle det vise sig, at vi får en varm weekend, har vi mulighed for at ændre på programmet, så vi flytter eftermiddagstræningen til om aftenen. I stedet holder vi så en fortjent siesta midt på dagen.

 

Som alle andre steder i landet, er der også her mange flåter. Sørg derfor for, at din hun er beskyttet. Hvis du bruger Frontline eller Bayvantic, så vær opmærksom på, at der skal gå 1-2 dage efter påføring, før hunden må komme i vandet.

 

Til hunden skal du huske line, mad, mad- og vandskål, godbidder, tæppe etc. Du får selv brug for en fløjte. Har du ikke én, kan du købe den hos Jørgen.

 

Under eftermiddagskaffen om søndagen vil trænerne komme med en kort evaluering af hver deltager: Havde I problemer, der hvor I troede I havde dem? Er der andre problemer, som I skal arbejde med? Hvad skal I være opmærksomme på i jeres fremtidige træning med hunden? Etc.

  

Vi håber, at vi alle får en udbytterig weekend, og vi glæder os rigtig meget til at se jer.

 

På WWs vegne

Christina Bjerre