A
  

Yasmo

Yasmo er desværre ikke blandt os mere. Han blev næsten 14 år. Han blev aflivet 3. juni 2010.
Yasmo var en dejlig eurasierhan. Han var en rigtig løve og se på, og den sødeste og nemmeste hund man kan tænke sig. Hans fulde navn var Kærlundegårds Yasmo. Hans far var en tysk hanhund der hed Barney auf der Heide og han lignede sin far meget.

Yasmo 12 år - billedet er fra sommer 2008.

Yasmo var fra helt lille af en utrolig nem og høflig hund. Han har stort set aldrig gjort noget forkert og han skulle kun have tingene af vide en gang, og han gjorde sit bedste for at gøre det rette. Han var dog ikke vild med at blive striglet og få klippet negle, men han sad troligt og fandt sig i det, men var meget hurtigt afsted så snart han fik fri.

Han gik i sine unge dage til træning i lydighed, men det har aldrig interesseret ham synderligt, han har også gået til agility, og det var OK. Men han har aldrig gidet repetitioner og det er ikke ualmindeligt for en spidshund.
Han elskede dog sine daglige gåture - han hoppede  op og ned som en gummibold, så snart han så snoren. Ellers elskede han at ligge på trappen eller et andet højt punkt og skue ud over ejedommmen, hestene og dem som passerede på grusvejen forbi ejedommen. Han var vagtsom men meget lidt gøende.

Yasmo blev far til to kuld hvalpe hvoraf vi stadig har kontakt til nogle af dem. De har arvet hans superdejlige sind og er store smukke hunde af racen.

Yasmo 1. september 08


Yasmo i efterårsol oktober 2008




Seneste billede af Yasmo - juli 2009 - får sig en tår vand ved den smukke sø

Sidste billede af Yasmo - maj 2010
Winnie Larsen