A
  

Toya

Toya er født d. 26. april 2007 i Østrig hos Christian og Petra.
Hendes fulde navn er Silver Eagle Already Famous.
Hendes far er Shamars Dakota Kid og hendes mor er Orients Pride of American Dream.


Toya blev valgt efter flere års overvejelser om race som næste generation af hunde her i huset. Da vi havde besluttet os for racen var det jo så lige det med at finde en. I det tidlige forår 2007 fik vi et tip fra racerepræsentanten om et kuld i Østrig af gode linier, hvor der var to tæver vi kunne vælge i mellem. Efter kig på dem og snak frem og tilbage med opdrætteren valgte vi Toya.
Vi har aldrig købt hvalp på denne måde før, og det var med noget bæven jeg tog flyveren til Østrig for at hente vores hvalp.

Men jeg blev meget glad da jeg mødte opdrætterne, forældrene og ikke mindst hvalpene. Det var gode forhold og dejlige hunde og meget samvittighedsfulde opdrættere. Og Toya var bare aldeles pragtfuld - intet mindre end perfekt. Det var helt klart kærlighed ved første blik, og hun tog alle med storm, så snart hun satte poterne på dansk jord.

Hun var en meget modig og selvsikker hvalp fra første færd. Vi gjorde meget ud af at socialisere hende - tog hende med alle vegne og sørgede for at hun oplevede mange forskillige ting, mennekser og dyr. Og hun tog alt med knusende ro og nysgerrighed.

Hun viste efter få månder udpræget dominante tegn - hun ville gerne være den der satte dagsordenen med andre hunde. Dog forgudede hun Yasmo og var underdaning over for ham og andre voksne/ældre hunde.

Toya har fra starten gået til træning - først hvalpe hold, siden lydighed og ringtræning og også Agility.
 
Her er hun i fællesafdækning


og igen glad og opmærksom til træning


Toya i oktober 08 - et par uger efter hun blev steriliseret


leg på marken








Toya til agility-træning - oktober 2008





















Smukke Toya - januar 2010 - billedet er taget af Lene, som passede dyrene mens vi var på ferie
 
Toya på stranden på dueodde - sommer 2010 på Bornholm
 
Toya med et dejligt saftigt kødben
 
Winnie Larsen