A
 

Adams side

30.10.2010 Så blev Adam 2 år. Det var en dejlig dag, selv om han var halv sløj. Vi havde gæster både lørdag og søndag. Fredag kom jeg med kanelsnegle op i vuggestuen, og Adam blev fejret af sine venner. Lørdag kom farfar fra Randers og Zofia og Florian, Mormor og Morfar havde Ea med. Vi fik boller og kagemand. Adam fik mange flotte gaver. Senere kom Launy og Bente. Søndag kom Egon og Bodil. Bodil er en stor stjerne hos Adam han spørger ofte hvornår Bodil kommer. Der var flere gaver...
28. september 2010
 
Adam er snart to år. Han snakker i et væk og er meget glad for naboens datter Frida eller Frifa som han kalder hende.
 
Adam er glad for at lege i haven, han elsker dyr og ture i Zoo. Han taler gerne i telefon. Når vi går tur vil han gerne i skoven eller over og se på heste (YaYA)
 
Den gode dreng har noget af et temperment - hvor mon det kommer fra - forældrene har stadig deres...
 
Adam har gået i vuggestue på Charmetroldene i et år. Han er rigtig glad for det og taler om sin pædagog Sanne (Nænne) og Kristoffer (Bobber) og Betina (Tina)
 
I sommers var vi på Kreta. Adam var meget glad for pigerne på hotellet, så når han ser en flyver siger han : ned mine piger.
Ja han havde en skøn ferie, nye piger, mere piger, mine piger, kage og mormor dejlig -var hvad der blev sagt på den tur... Det skal nok gå godt med den knægt:)
30.12.2009
 
Så er jeg blevet næsten 15 mdr og jeg går altså ikke alene endnu......
 
Vi har holdt jul hjemme i Herlev, mn farfar, morfar og mormor var her sammen med Faster Pia, Perben og Fætter Alexander.
 
Faster havde også taget Victor med, jeg var helt vild med ham, men han gad ikke rigtig lege med mig... Godt jeg har Berner, som gerne vil kæles af mig og ha kys :)
 
Jeg synes juletræet var meget smukt og mor har trukket det ud fra vægen, så jeg kan kravle rundt om det - det er rigtig sjovt og der er meget flot pynt på.
 
Jeg skulle ha været vaccineret i går, men fordi jeg har været sløj i juledagene, mente lægen vi skulle vente med vaccinationen.
 
Om dagen sover jeg dårligt men det går ok om natten og jeg er lige flyttet tilbage i mit værelse, da jeg ikke længere har problemer med at trække vejret :)
 
Knus fra Adam
 
 
1. november 09
Jeg er nu blevet et år... Og jeg går altså ikke endnu....Mor siger det ikke gør noget og at jeg har godt af at kravle, så det gør jeg. Artig er man vel :)
 
Jeg går rundt om sofaen og kan kravle op og ned af den. Jeg kan tænde for fjernsynet og skifte kanal :) Jeg er for det meste i godt humør.
 
Jeg kan godt lide havregrød, fransbrød og ÆGGEHVIDE :) Jeg vil helst spise selv og hvis jeg ikke kan lide det jeg får serveret, springer jeg bare over...
 
Jeg er ikke så glad for mit legetøj for tiden, mors og fars ting er meget bedre... deres bøger, fjernbetjeninger, mobiltelefonr, blade, computeren, køkkenting og værktøj. Jeg har fået en grydeske af mor, som jeg putter med om natten :) Jeg har også forsøgt at nappe mig en hammer, men den gik ikke :)
 
Knus fra Adam
Adam 1 år den 09.10.2009

august 09.

Adam har fået 6 tænder, han rejser sig ved alt og kravler i hele huset og i haven. Han er en lille krudtugle. Han elsker Berner og at lege i haven og læse Lamungen med far.

den 19.08 døde hans olde mor :( Trist hun ikke nåede at opleve mere til Adam. Vi var og besøge hende da Adam var 2 mdr og hun var helt vild med ham. Vi var hos hende igen i sommers, her havde hun det ikke så godt og kunne desværre ikke rigtig kende os. Hun var meget interesseret i Adam og var tydeligt glad for at se den "lille dygtige dreng" Hvil i fred olde og pas godt på Adams farmor.
 
Håber der går mange år før vi igen skal sige farvel til en af vores kære...
 
 
 
se Adams nye side her : klik klik
Adam fra 09.11.08 til 12.12.08 Nu to mdr gammel
Billederne er taget fra den 4. november, hvor vi besøgte kusine lærke og frem til den 9. november hvor Adam var 1. mdr. gammel
Så er der lidt billeder af drengene.. Billederne er taget frem til den 4. november

I fredags den 31. oktober fik Adam en kusine :) Lærke - Tillykke. Hun blev født 15.35 og var allerede ved fødslen større end Adam, 3740 g og 53 cm, men mon ikke han indhenter hende senere i livet :) I morgen tager vi ud og ser Lærke og vi glæder os meget.

Vi har haft besøg af Henrik, Iben, Julie og Katrine fra Assentoft. Pigerne ville meget gerne lege med Adam. Søndag eftermiddag var Line, Lars og Xenia her, det var hyggeligt, men Adam synes han skulle sove hele tiden :)

Så er der nye billeder fra Skrubbens aktive liv :) I søndags var vi til Berner træning og ellers har far og jeg hygget meget på den nye sofa i den forgangne uge. I morgen starter far på arbejde :(, så skal Berner, mor og jeg være alene hjemme - gud ved hvordan det kommer til at gå :)
Så har familien fra Jylland været og se Adam.
Hermed flere billeder fra Adams første uge.... og så er ønskelisten opdateret
Adam født 09.10.2008 kl. 11.55 - vægt 2950, længde 51 cm, som mor havde spået :)
01. 10.2008
 
Her er billeder at vuggekrogen i arbejdsværelset. Der er kommet en lampe og et par uroer op over sengen..
 
Ellers går det godt i torsdags var vi til Jordemoder, hun vurderede baby til at veje 3000 g, så det er jo helt som det skal være. Jeg var ellers helt overbevist om at han ville komme i søndags, men sådan skulle det ikke gå.
 
Nu må vi se hvornår han gør antræk til at ville ud, så foreløbig tager vi en dag ad gangen.
Vi har bestilt ny sofa, så vi må håbe vi når at få en på plads inden baby kommer..
 
Hilsen Mie
Billeder af noget af det vi har købt til baby.
Her er billeder af noget af det jeg har lavet til vores lille søn

17.09.2008

Vi har den sidste uges tid knoklet med at få indrettet arbejdsværelset, så der kan være en baby og arbejdsplads samtidig.

Vi har været i IKEA og i weekenden har Jan sat skabe op på hele vægen ind til Søren, de sidste 3 dage har jeg sat hylder i skabene, vasket af og sat tingene på plads.. Det skal nok blive lækkert. Vi har fået tre skabe til lillemandens ting.

I dag har jeg taget vuggen op fra Garagen og monteret betrækket som Jeg har syet sammen med mor. Bare rolig vuggen er ikke redt endnu. Jeg har taget et par billeder som jeg lægger ind en af dagene.

Når værelset er færdigt er næste projekt at få tjekket barnevognen og vasket kassen..

Derudover har vi opdateret ønskelisten for lillemanden..

Hilsen Mie

09.09.2008.

I dag har vi været til gravid i vand - skønt. Efterfølgende talte vi om barselsperioden og om vigtigheden af at den lille familie får tid og ro sammen.

Vi vil i den forbindelse sætte pris på at barselsbesøg, er en service til os og ikke en service for gæsterne.  Når tiden nærmer sig vil vi skrive lidt om vores ønsker i den forbindelse, samtidig vil vi sætte pris på at I IKKE ringer omkring terminen og spørger om der er sket noget. I skal nok få besked når der er noget at fortælle.
 
Hilsen Jan og Mie

06.09.2008

Vi har været til scanning på hvidovre i torsdags. Alt er fint og lillemanden har det godt, han er vurderet til at veje 2471 g, som er lige midt i kurven.. jeg har tiltagende problemer med bækken og lænd, men det hjælper at tage det med ro og komme til svømning. Vi har også været til den sidste graviditetsundersøgelse hos lægen, hjertelyden var fin og mavestørrelsen det samme... så alt i alt går det planmæssigt. Vi er ved at indrette lejligheden så der er plads til lillemanden. Vi har været en tur i IKEA og få råd til indretningen og så er barnevognen blevt købt. Den eneste store ting der ikke er helt på plads er pudslebordet, men det kommer nok. Puden er købt, så hvis lillemanden kommer bag på os, så kan det klares på køkkenbordet :)

Vi har også været til fødselsforberedelse på hvidovre en gang og skal igen på torsdag, hvor morfar har fødselsdag..

Hilsen Mie

23. august. 2008

Jeg er endelig gået på barsel, hvilket betyder at der kun er 8 uger til lillemanden kommer :)

Nu er det bare med at nyde freden så længe den er her :)

Jeg er startet til gravid i vand svømning i Frederiksberg- det er bare dejligt.

Mie

9. juli.
 
I dag har min fætter Alexander fødselsdag - tillykke han bliver 15 år!
Om en uge skal mor og far til Jordemor for at se hvordan jeg har det... Mors mave bliver tykkere og tykkere og hun har også fået lidt ondt i ryggen. Mor har aftalt med hendes chef og læge at hun kun arbejder 4 timer om dagen, for at passe på mig. Berner synes det er hyggeligt, for så kan han putte med os på sofaen, når mor skal hvile ryggen.
 
I går kyssede Berner mors mave..
I weekenden får vi besøg af min kusine Ea, det bliver hyggeligt:)
 
Hilsen lille larven
Ps. Mor har skrevet flere ting på min ønskeliste...
Den 5. juli 2008
 
Der er nu ca 14 uger til jeg kommer :)
Mor og far har været på udsalg og far var helt vild efter at købe ting til mig - så der kom nok lidt mere med hjem, end planlagt :) De har købt mere tøj til mig, så det hele ikke er lyseblåt og hvidt. Mor har købt stof til at lave et vaterettæppe, jeg kan ligge på i den kravlegård jeg også ønsker mig... Det kunne være rart hvis jeg kan lege lidt uden Berner skal slikke mig i måsen :)
 
Mor og far har fået købt en lækker blå autostol som lige kan være i corollaen... De har købt en puslepude med forskellige dyr på, far er bange for at alle dyrene med tiden bliver brune, fordi jeg er utæt - han er en sjov fætter ham far... Far har også valgt dynen til mig, han synes at den mor havde udset var alt for tynd.. nu er det helt sikkert at jeg ALDRIG kommer til at fryse.
 
Jeg har også fået noget legetøj, to heste der kan spille for mig når jeg skal sove og en traktor med lyd og en rangle.
 
Mor har lige opdateret min ønskeliste og så har hun købt kort som skal bruges når vi skal holde navnefest for mig...
 
Mange hilsner Lille Larven
Velkommen til lillemandens side...
 
Graviditeten går planmæssigt, dog har mor problemer med sit bækken. Jeg vokser og mor kan mærke jeg puffer rundt inde i maven.
 
Mor skal til læge på onsdag og se om alt er som det skal være.
 
Mor og far glæder sig meget til jeg kommer, planen er at jeg kommer til verden i midten af oktober på hvidovre hospital og hvis vi er heldige har mor og far fundet et hus til os inden :)
Mor har drømt at jeg bliver født nede i kælderen at jeg er 51 cm lang og vejer 3100, nu får vi se... jeg har det jo med at drille dem lidt :)
 
Hvis I kunne tænke jer at give mig og mine forældre en gave når jeg kommer har mine forældre lavet en lille ønskeliste . Jeg vil lige understreg at jeg IKKE ønsker mig tøj, for mor har fået en masse fra Carl-Emil og fra Florian... nu må vi bare håbe jeg kan lide blå :)
Mor og far vil oprette en konto til mig, så hvis I har lyst kan I give mig en pengegave, så kan mor og far købe de ting vi har brug for hen ad vejen. De sætter kontonummeret ind her, når det er klar.
 
Jeg glæder mig meget til at møde jer og til at give min far et ordentligt fodbold los...  hi hi
 
Mie Ascanius Sørensen | - Denmark