B
         
Spidskompetencer
 
Fusionsledelse
Jeg har evalueret fusionsforløb og omstruktureringer både indenfor det offentlige og det private arbejdsmarked. Udover at evaluere det pågældende fusionsforløb har fokus for samarbejdet været at give ledelsen kommunikative redskaber til at fremme medarbejdernes forståelse af den ændrede arbejdsstruktur og dermed højne deres motivation.

Rådgivning, konsulentopgaver og undervisning

Jeg har udarbejdet konsulentrapporter blandt andet på baggrund af en undersøgelse af implementeringen af omstruktureringer inspireret af LEAN i kundeserviceafdelingen i en IT-virksomhed. Efter endt evaluering planlagde og afviklede jeg en workshop for medarbejderne med emnet videndeling som omdrejningspunkt.

Generelt er jeg god til at vejlede ud fra modtagerens behov og forudsætninger, hvilket jeg har fået bekræftet gennem mit seneste arbejde med at coache mellemledere i privat regi.

Administrativt og teoretisk arbejde

I kraft af at jeg har gennemført en akademisk uddannelse er jeg trænet i at arbejde analytisk og struktureret. Jeg kan indhente og samstemme informationer fra flere kilder og gennemføre evalueringer samt bistå med kursus og uddannelsesplanlægning. Jeg er vant til at arbejde ud fra både at skulle opfylde universitets krav samt at leve op til eksterne samarbejdspartneres (virksomheder) forventninger til samarbejdet .

Samarbejde og teamwork

Under forhandlinger finder jeg det vigtigt at alle involverede parter bliver hørt. Jeg evner at tage ansvaret for at træffe beslutninger og fortryder sjældent når beslutningen er truffet. Disse kompetencer har jeg blandt andet tilegnet mig gennem erfaringer fra mange års gruppearbejde på RUC samt gennem mine ca. ti års generelle erhvervserfaringer. Dermed har jeg prøvet at stå med mange forskellige problemstillinger der krævede en mægler og beslutningstager.

Kreativitet

Jeg er i stand til at arbejde kreativt med dilemmaer og problemstillinger. Dermed er jeg ofte den der, i fællesskab med kollegaer, søger alternative vinkler og løsningsforslag hvis en problematik eller situation er gået i hårdknude. Dette skyldes formodentligt blandt andet at jeg trækker på mine erfaringer fra mine mange år i teaterverdenen.

Menneskekundskab og formidling

Jeg har opnået en stor menneskelig indsigt og er god til forstå hvilke ønsker og behov der ligger bag andre menneskers argumenter og handlinger. Disse egenskaber har jeg tilegnet mig gennem at have arbejdet indenfor flere forskellige erhverv, gennem mine studiekredse på RUC samt gennem mit tidligere arbejde indenfor teaterverdenen

Idet jeg er optaget af at tilstræbe flydende kommunikation mellem mennesker er jeg blevet god til at formidle i et let forståeligt sprog både mundtligt og skriftligt.


Nanna Korsgaard Berglund | Tåsingegade 2, 3th, 2100 Kbh Ø - Danmark | Tlf.: 20250735 | nannaberglund@gmail.com