Dansk Boligforsikring - hvem er vi?

Dansk Boligforsikring blev stiftet i 2001, og har lige siden opbygget en indgående viden og ekspertise inden for boligområdet. For Dansk Boligforsikring har fokus hele tiden været på boligbranchen, hvorfor der kan gives dybdegående og grundig vejledning, når det kommer til tilknyttede forsikringer. Diverse undersøgelser har flere gange påpeget, at forsikringsselskaber der beskæftiger sig med nicheområder - og dermed ikke dækker en meget bred pallette af områder - er dem, der klarer sig bedst. Derfor kan det altså godt betale sig at vælge et sådant selskab. Læs mere om Dansk Boligforsikring ved at følge linket. På Dansk Boligforsikrings hjemmeside kan du blandt andet også læse om bestyrelse og direktion. 
 
Dansk Boligforsikring samarbejder med en bred række af partnere, så du som kunde er sikret en all around-rådgivning. Forsikringsselskabet trækker på alle kompetencer for at du føler dig sikker inden for alle områder. Med en bredere portefølje af kompetencer kan vi tilbyde en mere dybdegående rådgivning, som vægtes højt. 
 

Job i boligbranchen?

Der er mange forskellige jobfunktioner inden for boligområdet. I en virksomhed som Dansk Boligforsikring kan du få et job inden for alt fra kundeservice, skadebehandlere, rådgivere, marketing til jurister og bygningskonsulenter. Hvis du er interesseret i en karriere inden for nogle af disse områder - og med bolig og forsikring som den overordnede ramme - kan du med fordel holde øje med ledige stillinger. Se ledige jobs hos Dansk Boligforsikring her.

Hvilke ydelser har Dansk Boligforsikring?

Hos Dansk Boligforsikring kan du tegne henholdsvis en ejerskifteforsikring og en sælgeransvarsforsikring. Førstnævnte er Dansk Boligforsikring markedsførende inden for. De tilbyder både en basis og en udvidet ejerskifteforsikring. Hvilken en, du vælger, afhænger af, hvor godt du vil være dækket ind. Den primære forskel er, at en basis dækker i 5 år, og en udvidet dækker i 10 år. Derudover er dækningsgraden også større på en udvidet, men det kan nogle gange betale sig. Hvis du er sikker på, at du kommer til at bo i boligen i mange år, kan det være en fordel at tegne en udvidet ejerskifteforsikring hos Dansk Boligforsikring med det samme. Det vil nemlig blive dyrere, hvis du blot vælger at forlænge efter 5 år. Ligeledes glemmer mange folk at få det gjort, og når først den 5-årige periode på din basis ejerskifteforsikring er udløbet, er det for sent at forlænge. Læs om de forskellige forsikringer her på siden eller få et overblik via Dansk Boligforsikrings profil på proff.
 

Kanaler

Dansk Boligforsikring er om noget et selskab, som sørger for at vedligeholde og pleje sine kanaler og sider. Forsikringsselskabet er nævnt på mange eksterne sider; eksempelvis på ejendomsmæglerne.dk. På både sociale platforme og på profiler og sider er Dansk Boligforsikring gode til at dele ud af indhold. Er du interesseret i boligtendenser, eller vil du gerne have råd og tips i forhold til vedligeholdelse af boligen, er der meget inspiration at finde. 

Her kan du finde Dansk Boligforsikring

Hvis du ønsker mere information om Dansk Boligforsikring, er der mange muligheder, da forsikringsselskabet er meget aktive på både deres wordpressblog og på deres sociale kanaler. Se mere under "kanaler".
 
Hvis du vil have mere udtømmende viden om Dansk Boligforsikring kan du med fordel læse om dem på opret.dk, Advertise.dk, findforsikring, laanekassen eller forsikringsportalen.
 
Hvis du tilmed vælger at følge med på deres kanaler, kan du få indgående viden om forsikringer og boligmarkedet, samt gode råd og tips til boligen. Der fokuseres meget på at skabe indhold, der rent faktisk kan bruges af læserne. Så hvis du gerne vil have praktiske råd til, hvordan du eksempelvis holder myrer eller fugt væk, så følg med på Dansk Boligforsikrings kanaler.
 

Vælg med omhu

En ejerskifteforsikring er ikke en standard-forsikring, selvom ejerskifteforsikringerne dækningsomfang styres af samme lov kan der alligevel være store forskelle. Der er flere fordele ved at vælge et dansk selskab. Eftersom udenlandske selskaber ikke er forpligtet af dansk lov, kan du risikere en retssag i udlandet. For at beskytte dig selv mest muligt bør du derfor vælge et forsikringsselskab, som selv er bosat i Danmark, er medlen af den danske Garantifond samt brancheforeningen Forsikring & Pension. Husk at du altid kan spørge din ejendomsmægler eller boligadvokat til råds. Læs flere råd fra Dansk Boligforsikring på hjemmesiden.

Ejerskifteforsikringer 

 
 
Dansk Boligforsikring er en førende aktør i Danmark inden for ejerskifteforsikringer og er derfor bevidste om, at det er et komplekst produkt. Derfor er det helt forståeligt, at du som forbruger kan finde det udfordrende at forstå forholdene i den juridiske dækning.

 

Ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring

 
 
Ifølge Dansk Boligforsikring er et godt udgangspunkt boligens alder og de bygnings- og konstruktionsstandarder, som var gældende på det tidspunkt. Har din udvalgte bolig derfor en vis alder og blev opført i overensstemmelse med de daværende love og krav, som ikke nødvendigvis lever op til nutidens krav, skal du være opmærksom på, at ejerskifteforsikringen ikke vil dække udbedring af forhold, så de lever op til nutidens krav.

 

Normalt vil ejerskifteforsikringen fra Dansk Boligforsikring omfatte skader på alle bygninger på ejendommen, medmindre der står andet i din forsikringspolice. En skade er et brud, deformitet, lækage, revnedannelse, ødelæggelser eller andre forhold, som mindsker boligens funktion eller værdi. Forsikringen dækker også for nærliggende risiko for skade, hvor der er risiko for at en skade kan opstå, hvis der ikke udføres vedligeholdelse.

 

 

Dansk Boligforsikring giver 5 råd til et forårsklart hjem