V

Nyeste albums

HELE VEJEN - 1980-2010
 
Onsdag d. 15. september - 30-års dagen for udgivelsen af "Kold Krig" (det første Malurt-album), og dermed Michael Falchs debut - udsendte han sit nye album; "Hele vejen 1980 - 2010".
 
Albummet - der indeholder såvel helt nye numre som ældre, overlevende sange. (kke i oprindelige udgaver, men nye, levende Boat Man Love-versioner) - har siden udgivelsen fået meget positive ord med på vejen fra publikum og presse.
 
"Hele Vejen" kan bl.a. bestilles i webshoppen på www.falch.dk
 
 
 
______________________________________________________________________ 
 
FODSPOR I HAVET
Dagen har været længe ventet... Både af Michael selv, men i allerhøjeste grad også af hans store, trofaste fanskare. Mandag d. 18. januar 2010! En stor dag! For det ny Falch-album udkommer - og alle er spændte på resultatet!
 
Man har hørt enkelte numre ved efterårets solokoncerter, og i ugen op til release, har Alex Nyborg Madsen hver eftermiddag i sit radioprogram spillet ét nummer fra albummet... Så man har da haft mulighed for at smuglytte lidt! Men det er selvfølgelig langt fra det samme som endelig at stå med det lækre cover i hånden og samtidig vide, at indeni gemmer der sig resultatet af det omfattende arbejde, der ligger forud; Sangskrivningen, overvejelserne, indspilningerne osv...
 
Selv er jeg så priviligeret, at jeg allerede i starten af december stod med det færdige resultat i hånden. Og kun afløst af julesange ind imellem, har cd'en stort set siden da kørt i fast rotation herhjemme i min stue og i bilen på vej til og fra arbjede. Og jeg er ikke den mindste smule træt af den endnu... Det, synes jeg, er et gimrende bevis på, at de nye sange holder langt hen ad vejen - og tro mig når jeg siger, at de ligesom de fleste af Michaels sange, i høj grad giver én noget at tænke over! Dejlige numre, som anført af 1. singlen "TYrækfugle", virkelig har noget at byde på!
 
Sagt på en anden måde; Hvis I ikke allerede har gjort det, så skynd Jer ind på www.falch.dk og besøg webshoppen. hvor "Fodspor i Havet" kan bestilles!
 
God fornøjelse!
 
Trackliste:
  1. Fodspor i Havet
  2. Trækfugle ( se video her )
  3. Binder mig aldrig igen
  4. Kun de Forrykte
  5. Filosofiske smuler
  6. Langt Farvel
  7. Hjem gennem Natten
  8. Lille, ulykkelige menneske
  9. Bliver ved med at gå ( se hjemmevideo / 2. vers her )
  10. Sent Forår
Producer: Lars Skjærbæk
 
Albummet udkommer som 1. udgivelse på det nystartede pladeselskab KREBSFALCH - som er blevet til i et samarbejde mellem Michael Falch og Poul Krebs. Læs mere om dette nye pladeselskab her
 
 
Her kan du møde Michael Falch i forbindelse med udgivelsen:
 
Lørdag d. 16/1: Anmeldelse i Jyllands Posten (5 stjerner!)
 
Lørdag d. 16. eller søndag d. 17/1: Anmeldelser i Ekstra Bladet og BT
 
Søndag d. 17/1 kl. 19.00: Indslag i TV2-Nyhederne
 
Søndag d. 17/1: DR P1 kl. 08.00-09.00 - En times radiointerview i "Mennesker og Tro"
 
Søndag d. 17/1: DR P3 kl. 10.00-12.00 - To timers interview i "Ibens Harem"
 
Mandag d. 18/1: DR1 kl. 19.00 - Aftenshowet
 
Fredag d. 22/1: DR P4 kl. 14.00-15.00 - Madsen på P4
 
Søndag d. 24/1: DR P4 kl. 10.00-12.00 - Café Hack
 
Onsdag d. 3/2: TV2 Charlie - Meyerheim
 
 
FalchForum v/Pia Brandt Godvin