V

Om FalchForum

Januar 2010:
FalchForum startede egentlig som en afløsning for den daværende fanklub, De Vildeste Fugle, som jeg desværre så mig nødsaget til at lukke i 2006. Dog mente både Michael Falch og jeg, at det var synd, at de mange trofaste fans og klubmedlemmer ikke længere havde et sted at "samles". Derfor faldt valget på en fan-side på Internettet, som jo ikke krævede nær så meget tid og arbejde som en decideret fanklub med bladudgivelser og den slags.
 
Heldigvis har FalchForum vist sig at blive rigtig godt modtaget - og jeg får indtil videre udelukkende positive tilbagemeldinger på initiativet.
 
Af forskellige grunde (bl.a. pris og muligheder) har jeg her i januar 2010 valgt at oprette denne nye hjemmeside, i stedet for den tidligere; www.falchforum.minisite.dk. Nu håber jeg så bare, at I med tiden vil blive lige så glade for denne nye side - efterhånden som jeg får lagt mere og mere spændende stof herind.
 
Skulle I i den forbindelse sidde med forslag og/eller gode idéer til, hvad I kunne tænke Jer fandtes på vores hjemmeside, er I meget velkomne til at give lyd fra Jer! Alle henvendelser modtages med glæde - og jeg vil naturligvis også gerne vide, hvad I synes om den nye hjemmeside... I kan kontakte mig her - og jeg ser frem til at høre fra Jer.
 
Afslutningsvis vil jeg ønske Jer alle et godt 2010 - og god fornøjelse med "Fodspor i Havet"!
 
De bedste hilsner
Pia Brandt Godvin
 
FalchForum v/Pia Brandt Godvin