Lidt om mine røverhistorier:

Se, faktisk har jeg kun skrevet een bog.
Naah, måske ikke, men de fleste af historierne overlapper eller refererer faktisk til hinanden og flere af personerne går igen.
På mere end een måde :)
 
I Bag Masken optræder doktor Samuel, og han dukker også op i novellen Opløsning fra Poe-antologien.
 
Harry Thomsen fra Imitator og hans gamle makker Eriksen fra Sort Vand, optræder sammen i novellen Sorteper i antologien Tunnellen, hvor Harry bliver stukket ned.
 
Hvad der egentligt skete med Jenny fra Bag Masken, omtales i novellen Sne fra Tunnellen.
 
Mia fra Når Mørket Kommer er taget til norge netop i den weekend hvor hendes klasekammerater i Stillinge får ørerne i maskinen i Imitator.
 
Flere læsere spurgte om jeg havde taget navnet NEO i Psykonauten fra filmen The Matrix, men sateliten havde jeg faktisk allerede opfundet i labyrintbogen Rejsen til Cyberdrome. DAF som også er nævnt i begge bøger, har faktisk navn efter et gammelt tysk tecnoband.
 
Væsnet fra Imitator, er en variant af uhyrene fra Jagtmarken.
 
Fowlerinstituttet fra Bødlen har navn efter Norman Fowlers  fra novellen Turisten.

i Kaninen i Månen bliver der omtalt et par fjolser der for vild i Nepal. Det er faktisk mig selv og en kammerat fra den autentiske rejsebeskrivelse Lost in Space fra Røverhistorier fra et Rejseliv.

Camp 41 bliver bygget under IO.

Jason fra Camp 41 er bror til Kantos Khan der starter modangrebet mod zombierne i Svøben fra Necropolis.

Tilde fra Camp 41 er "stam-moder" til Haudrupgård som udslættes 500 år senere i Requim.

Væsnet Archie fra Camp 41 som hjemsøger Brian Waztac dukker første gang op i titelnovellen fra Tunnellen.
 
 
 

Romaner (Horror & Science fiktion)

Mine gysere og science-fiktion romaner
Klik på billederne for forstørelser, klik under tekst for  beskrivelse og anmeldelser, samt for link til køb eller bibliotek.
 
SPEJLPORTEN 1-4
Fantasy/horror-serie om drengen Lucas der ikke kan tale, men en dag begynder at synge... Og om lyden som får spejlene til at revne. Gennem sprækkerne kommer væsner fra fremmede universer krybende og snart er mennesket ikke længere det sidste led i fødekæden.
 
 
UDRENSNING
(De to forskellige omslag fra 1.&2. oplag)
Der var en pyroman på spil i Europa og kommisær Vögel eftersætter ham tværs over kontinentet.
Men han er ikke den eneste der leder efter brandstifteren, også en synsk mand med sine helt egne motiver deltager i jagten... Og dækker brandene i virkeligheden over noget ganske andet?
Kriminalroman
 
HVISKEN FRA DYBET
De onde drømme blev stadig værre og seks år efter hans far forsvandt i havet, beslutter John at vende tilbage til sin fødeby for at lede efter svar.
”Det var Understrømmen der tog ham”, hvisker de lokale og John opdager snart, at dybet ud for Bolvig har adskillige liv på samvittigheden.
Det lille fiskersamfund rummer grusomme hemmeligheder og hver nat, når havgusen driver ind over byen, låser folk deres døre og vinduer.
HORROR: (Indstillet til Årets Horrorpris 2013)
 
KAFKALATTE
Kafkalatte er både en samtids og nær-fremtidsthriller om hvordan staten langsomt men sikkert omklamre borgerne. De sidste år har jeg skrevet et utal af avisklummer & læserbreve af samfundspolitisk karakter, men nu kommer så den store, grumme historie om en mand som forsøger at komme til bunds i hvad staten egentlig pådutter os. Og det er ikke for sarte sjæle, den politiske korrekthed er lysår borte men mange af de rævekager der er blevet bagt i det politiske cirkus de seneste år, er nådesløst hudflettet og hele historien bygger på aktuelle og virkelige facts.
Politisk Sci/fi thriller baseret på virkelige begivenheder
 
SORT VAND
Et forsøg på at rense olietanke går frygteligt galt og et dødbringende væsen slippes løs i havet. Langsomt nærmer Det sig Barsø og de 27 beboerere står snart over for en frygtelig modstander, og med regnen kryber døden op fra havet.
Splatter (Indstillet til Årets Horrorpris 2012)
 
BØDLEN 
Det første man gjorde da tidsmaskinen blev en realitet, var naturligvis at sende en specialtrænet agent tilbage for at slå Die Fürer ihjel. Men alle der piller ved fortiden må betale prisen og konsekvenserne kan være svære at overskue.
Bogen omhandler spørgsmålet om hvor mange mordere man må dræbe for at redde uskyldige liv og har en udførlig gennemgang af både Hitlers liv, KZ-lejrene samt staten Isreals oprettelse og kan derfor bruges i undervisningssammenhæng.
Science fiktion / Politisk Thriller
 
NÅR MØRKET KOMMER
Familien var taget op i den dybe, norske skov for at se måneformørkelsen. Men da mørket kom krybende begyndte en svag, lokkende melodi at tone frem fra skoven. Ikke alle væsner der lever i mørket er venligtsindede og alferne havde helt specielle planer for den lille familie.
Grafisk gyser med mere end 120 tegninger
 
PSYKONAUTEN
Man overlod en hel klodes sikkerhed til en bevæbnet supercomputer. I begyndelsen gik alt naturligvis glimrende, men hvad stiller man op når et væsen uden empati og medfølelse, men med slagstyrke nok til at udslette planeten, puldselig begynder at stille krav?
Psykologisk/filosofisk sci-fi
IMITATOR
Jonas flytter med sin mor til en lille kedelig landsby hvor klassekammeraterne hurtigt stempler ham som storbysnude. Men da han finder en sært udseende tudse i skoven begynder alt at forandres. Tudsen er langt fra en almindelig padde og et besynderligt bånd melem de to opstår. Beklageligvis har tudsen en grublende appetit...
Splatter
JAGTMARKEN
Da tre fremmede livsformer materialiserer sig på dækket af et dansk containerskib, begynder en kamp på liv og død. Mandskabet står over for næsten usårlige modstandere og ingen flugt er mulig.
Splatter/Sci-fi
 
BAG MASKEN
Da den unge kunstner Paulo møder sit livs kærlighed, glemmer han fuldkommen sin egen identitet, og da hun omkommer, falder hans tilværelse hurtigt fra hinanden. Heldigvis behøver døden ikke at være den endelige afslutning og der hvor skyggerne er dybest, begynder noget at tage form.
Psykologisk thriller