RØDHÆTTERNE.DK

Om pepsi

 

Kaldenavn: PEPSI
Race: Nova scotia duck tolling retriver
Køn: Tæve
Stambogsnavn : Mousehunters Aisha Genavena
Dkk reg.nr: Dk05005/2007
Født: 07.03.2007
Højde: 49 cm
Vægt: 20 kg
Hofte diagnose A/A
Albue diagnose 2/0
Øjenlysning: ikke foretaget
Pra:

 

Pepsi er en dejlig, rar og rolig hund, der holder af alle i vores familie. Hun nyder at være tæt på os.  Hvis vi f.eks. laver mad i køkkenet,- er det helt sikkert hun er der.  Hvis ikke hun sender bedende øjne,- så er det sikkert at hun ligger lige ved vores fødder (eller på).
Pepsi er ikke vild med al for meget uopfordret nusseri. Det til stor ærgelse for os....og så alligevel,- så nyder hun at ligge tæt på os, og blive kløet på maven.  Hun kan bedst lide når det er på hendes eget initiativ.  Men det er nok også mest natrurligte.!?
 
Hun er glad for de som kommer hos os ofte. Fremmede bliver lige set lidt an, hvis de viser hende positiv interesse, byder hun dem hurtigt indenfor.
Hun er venlig og tålmodig over for små børn, når hun har "fået nok" af dem, daffer hun stille og roligt af.
 
Pepsi bidrager  familien med mange dejlige oplevelser bl.a. i form af dejlige gåture skønne steder, som vi ellers ikke ville have opdaget.
Hun er det evige barn i familien, som laver sjove ting og sager. Og en hund kan jo se ud på de mest besynderlige uskyldige måder,- oftest når de lige har lavet noget der ikke er så godt.