Baggrundsgruppen

[REAL] har sammensat en baggrundsgruppe bestående af en række personer fra miljøer med særlig interesse i projektet. Baggrundsgruppen for [REAL] består af:



Lone Hedelund 

Lone Hedelund arbejder som afdelingsbibliotekar for Gellerup og Hasle biblioteker. Via sit virke har Lone gennem årene organiseret adskillelige projekter og herved fået tilknytning til mange samarbejdspartnere. Lone Hedelund har endvidere engageret sig i diverse foreninger, arbejdsgrupper mv. og har således opnået et stort personligt netværk, der kan drages nytte af i forbindelse med [REAL].

 
 

Maria Arianfar

Maria Arianfar var en af hovedkræfterne bag oprettelsen af kvindehuset i Viby, hvor hun i dag er ansat som projektleder. Maria er skuespiller, danser, danseinstruktør og foredragsholder. Hun er herudover aktiv i en lang række foreninger som arbejder med kultur og integration, ligesom hun bestrider flere bestyrelsesposter - bl.a. for Gellerup Højskole.
 
 
 

Morten Constantin Lervig
Morten Lervig, Master of Multimedia Arts, er afdelingchef på CAVI, hvor han arbejder med digital kunst og digitale oplevelser i regi af Aarhus Universitet. Morten er komponist og musiker og har siden 2000 været bestyrelsesformand for Musikcaféen. Han er tidligere leder af Husets Musikteater, og har desuden forestået kunstnerisk og musikalsk ledelse af en række festivalprojekter og forestillinger.  - Initiativtager til [REAL].
 

Baris Citirikkaya
Baris Citirkkaya er uddannet folkeskolelærer fra Silkeborg Lærerseminarium. Han har tidligere arbejdet i multihallen Globus1 i Brabrand, hvor han bl.a. har været involveret i div. events, såsom koncerter, teater, foreningsfester, idrætsturneringer mm. Han er aktiv i foreningen 'Det Türkise Telt', der senest har stået bag et succesfuldt event med tyrkisk kultur under Århus Festuge. Baris spiller desuden klarinet og er i gang med at specialisere sig inden for tyrkisk - og verdensmusik og har i den forbindelse skabt kontakter mellem musikere og musikkonservatorier i   Danmark og Tyrkiet. 
 
Rewan Riko
Musiker, songwriter, komponist og producer. Rewan har produceret for adskillige danske, udenlandske og mellemøstlige kunstnere og har desuden medvirket som musiker på flere verdensturneer. Er medstifter af bandet Li Dinê, hvor traditionel mellemøstlig musik og dens salmer/fortællinger/vandrehistorier/bjergsange mixes med nutidens up-to-date musik.
 
 
Aziz Azimi
Aziz Azimi arbejder til dagligt som socialpædagog, og er herudover dedikeret danser med speciale i azerbaidjansk folkedans. Aziz er desuden aktiv i Dansk- Azerbaijansk Venskabsforening, hvor han har været en drivende kraft bag flere koncerter med iranske musikere i Danmark.

Jan Sneum
Jan Sneum er ansat i DR musik og arbejder fortsat med projekter med musik som hovedindhold - primært som producent. Jan har tidligere arbejdet med musik som fotograf, musikjournalist, leksikon-redaktør i både Danmark og Sverige. Gennem en årrække var han daglig leder af P3 Live og stod bl.a. bag projekter som "Radiohuset Rocker" og "KarriereKanonen".
 
 
 
Chadi Abdul-Karim
Chadi Abdul-Karim har været fast skuespiller ved OPGANG2 turnéteater siden 2002. Chadi er rapper og danser og fungerer desuden som debattør og foredragsholder om teater og integration. Han udgav sin første plade i 1997 som en del af rapduoen Alzheimer Klinikken sammen med barndomsvennen Liam O’Conner (L.O.C). Derudover har Chadi været arrangør på flere succesfulde musikalske arrangementer i Århus-bydelen Gellerup.
 
Søren Friis Møller
Søren Friis Møller, Ph.D.-stipendiat, Copenhagen Business School, har gennem en årrække beskæftiget sig med ledelse indenfor kultursektoren. Søren er tilknyttet det nyoprettede CBS Leadership Lab og bestrider bestyrelsesposter i Betty Nansen Teatret og C:ntact. Han har flere lederstillinger indenfor kulturområdet bag sig, bl.a. som programkoordinator for Københavns Internationale Teater, som direktør for Nordic Institute for Contemporary Art, Helsinki og som uddannelseschef for organisationen Danske Museer.
RADAR [REAL], Skovgaardsgade 3, 8000 Århus C