Rolf Andersen hundetræning

Hundetræning for alle

Kom godt igang med med at træne den lille hvalp, få rettet op på de ting, der ikke sidder helt i skabet med den lidt ældre eller voksne hund, eller få den unge eller ældre jagthund gjort helt skarp til den kommende jagtsæson. Læs mere om mine træningsmetoder her ... Som altid træner jeg alle dage, første tid kl. 8.30 og sidste tid begynder kl. 16.00., inkl. weekends. Al træning foregår udendørs, og hos mig får du de gode koncentrerede enelektioner til både jagthunden og familiehunden. Nye som gamle elever ring dag/aften, også weekend, og reserver tid til en times effektiv dejlig sommertræning, på 28410417. IkkeSMS! 1 lekt. kr. 350,- se mere her ..  

Familiehunde og jagthunde

Har du og din familie valgt at anskaffe jer en hund - hvad enten det er en familiehund eller en jagthund, er der nogle spilleregler den skal kunne, for at både familie og hund får et godt liv sammen. Begge slags skal motiveres og udfordres. Om ambitionerne rækker mod en jagthund, der kan gå på prøver, eller blot være en god lystrende jagtkammerat, om familiehunden skal kunne opføre sig ordentligt - alle kan du få trænet hos mig. For alle hunde bliver dårlige medspillere hvis de ikke får opgaver der kan gøre dem "mætte". Det duer ikke med en daglig cykeltur, hvor hunden kun bliver fysisk træt - den skal også have opgaver, hvor den bruger hjernen. Du skal have en medspiller, ikke en modspiller, så kan du nemlig helt slippe for at have en hund, der render hen til fremmede hunde, eller måske bliver agressiv overfor fremmede hunde. 

Aggressive hunde 

Med den nye hundelov, og al snakken om den, er der dukket væsentlig flere elever op med såkaldt aggressive hunde til træning. Jeg kan kun sige, at det er en promille af hundene, der fejler noget, og virkelig er aggressive. I mangel af lederskab, forsøger de egentlig bare at forsvare sig selv og flokken.  - Det bedste forsvar bliver så et angreb, men det er ikke så svært at lave om på!

Læs mere om træning her ...

Alle fotos på hjemmesiden og i mine bøger er taget af fotograf Jakob Boserup

Hundetræning

Hunde trænes med motivationstræning. Her er ingen hårdhændede metoder, men heller ingen godbidder, for præmierne er sjove opgaver for hunden. Både hunde og førere skal være glade. 

Med undtagelse af kamphunde eller blandinger af kamphunde, så er alle familiehunde og jagthunde velkomne uanset alder.

En lektion, ca. 1 time, koster kr. 350,- afregning kontant eller bankoverførsel. Ikke Mobilepay!
Bestil tid på 28410417 - ikke pr. SMS!! Bare ring, også aften og weekend.
Find kørevejledning og flere praktiske oplysninger her

Rabat på hundegrej

Er du elev hos mig, får du et rabatkort til Brogaarden korn og foderstof, der har forretninger både i Hørsholm og Lynge. De sælger alt indenfor hundegrej, ligefra foder, til bure, dummies, mine bøger og andet træningsudstyr.
-10% batter jo også! Husk at bede om tilmeldingseddel.
 
Obs: Jeg har ingen økonomisk gevinst ved at I bruger kortet, men jeg har rådgivet om div. udstyr, og kan derfor stå inde for de ting, jeg evt. anbefaler jer at anskaffe jer.
 

Jagthundetræning

Kom godt i gang – eller videre – med din jagthund!
Om du har købt, eller går i tanker om at købe en jagtkammerat, er det en god idé at tage træningen alvorligt. Lige fra prægningen af den lille hvalp, til den er klar til at komme med på jagt. Jeg træner både hvalpe og ældre jagthunde, for det sker jo, at man træder forkert. Jeg motivationstræner, så din hund ikke bliver skudræd eller knaldapporterer. Trin for trin, for din hund skal kunne følge med, den skal være glad for træningen, og både du og den skal synes at det er sjovt.

Enelektioner i dit tempo

Al træning foregår i dit og din hunds tempo. Somme tider får man trænet meget, andre gange er tiden ikke helt så meget til det. Derfor har jeg ikke krav til hvor mange lektioner du skal binde dig for. Vi tager 1 ad gangen, præcis hvornår og hvormange gange det passer dig! For her er det dig, og din hund, det handler om. At skabe den gode kontakt mellem jer. Hunde skal have glad hjernemad, ikke godbidder. Vi finder ud af, hvad der motiverer din hund. Øvelser du kan arbejde videre med, så at din hund med glæde kan lære at gøre, det du vil have den til. Hundetræning er sjovt, også for din hund! 
Rolf Andersen  | Tlf.: 28 41 04 17 | rolf-andersen@mail.dk