Familien Thunberg-Pedersen

Kaya november 08

15/11 - Så er Kayas 3. år begyndt og det er så vildt at tænke på. Vi elsker at høre hende lede efter ordene når hun bliver ivrig og gerne vil fortælle os noget, vi elsker den kærlighed hun viser og giver os hver dag med krammere og kys (nu kun på kinden 0)
 
Claus er lige taget til Kina med sit arbejde, tog afsted torsdag aften, og vi savner ham. Han ringede hjem på skype idag og det var rigtig dejligt at høre fra ham. Mormor kommer senere idag for at hygge med os og hjælpe lidt når jeg skal på arbejde på mandag. Det er rigtig dejligt. Jeg har vistnok lokket hende til at jeg ska lære at lave kylling i asparges, der må snart nogle nye retter på bordet herhjemme 0.
 
22/11 - Så er den første sne faldet, og vi var ude i formiddags for at nyde den. Kaya og far lavede en snemus og mor fotograferede ;-)
Vi fik lov til at låne en slæde af Stine (vores overbo) og så blev Kaya trukket frem og tilbage på fortovet. Jeg gik igang med at skovle sne og Claus overtog tjansen bagefter. Kaya og jeg var en tur rundt om blokken på slæden, det var rigtig hyggeligt.
 
Vi startede på julegaverne i dag, Kaya var dog ikke så samarbejdsvillig, så vi prøver en anden dag.
 
Rikke, Claus og Kaya Thunberg Pedersen