Familien Thunberg-Pedersen

Kaya's andet år i billeder

November 07 - Så er Kaya blevet et år, og der sker hele tiden nye ting med hende. Nyd billederne af vores lille trold.
 
Dec. 07 - Så er det blevet jul i den lille familie. Vi tog til Århus den 22. om eftermiddagen og har så været hos Kaya's bedste til idag d. 25. Juleaften blev holdt ude ved Morten og Anette og deres to børn Stine og Simon.
 
Jan. 08 - SÅ er der endelig billeder fra januar måned og bedsteforældre og andet godtfolk kan nu glæde sig over billeder af vores lille men meget temperamentsfulde datter.
 
Feb. 08 - I februar havde vi vinterferie og var selvfølgelig i Jylland og besøge begge familier. Vores bil havde det ikke så godt, så den fik lov til at slappe af, og vi tog så toget.
 
Mar. 08 - I jylland igen til Påskefrokost
 
April 08 - Konfirmation ved Michelle
 
Maj 08 -  Besøg af vores dejlige mødregruppe og Kayas første besøg i ZOO med moster og onkel.
 
Juni 08 - Så er vi i juni måned, og tiden rykker nærmere p at vi skal flytte. I dag og igår d. 7. og 8. juni har jeg pakket næsten hele vores soveværelse ned. Der er skrevet lister om hvad vi skal huske, jeg skal købe flere flyttekasser da de 9 jeg havde købt for længst er brugt....hvornår lærer man det *lol*.
I eftermiddags var vi en tur på legepladsen og der gyngede vi (gyn gan), rutchede og hyggede. Tøsen blev spurgt om hvad hendes navn var og så sagde hun Kaya og smilte, skønne unge. Elsker hende sgu.
Men ellers har vi bare slappet og fundet en hjemmeside på DR. dk der har en masse af de gamle Kaj og Andrea programmer liggende, så nu er Kaya i den 7. himmel.
 
August 08 -
Så er vi i August og vi har nu boet i huset 1½ måned, og vi elsker det :-)
Vi har haft besøg af mormor og bedstefar, og de havde en sandkasse med over. Kaya hjalp til med at få den sat op.
Claus og Kaya har også sat kompostbeholder op, så nu skal der genanvendes:-)
 
Søndag den 17. august var vi på barselsbesøg ved Majken (min kollega) og hendes søn Asger...nøj hvor var han dejlig og lille 0
Senere på dagen kom vores mødregruppe på besøg, det er bare for lidt vi ser til dem. I dag var Marco og Jesper med mødre her, Lise og Emma kunne desværre ikke. Men mon ikke de kan næste gang, vi håber og 0.
 
Rikke, Claus og Kaya Thunberg Pedersen