Rødby klubløbsrevance 2008

Rødby's og det sidste løb overhovedet hed "Klubløbsrevancen" og blev afviklet lørdag den 25. oktober 2008 i et fantastisk vejr. Dagene før og efter var med rigtig vinter/efterårsvejr, med dagsregn. Men på løbsdagen tørrede banen ud til tidtagningen, og solen skinnede fra en næsten skyfri himmel.
 
Træningen på banen foregik dog med regndæk, da der var en del vand på. Regndækkene til en DD2 kan med nogen tricks også sidde på brede fælge, det beviste Michael da Johnny skulle have monteret sine nye regndæk.
 
Løbsledelsen besluttede at tidtagningen og fremover skulle der køres på slicks. Det var en beslutning der blev bakket 99,5% op af kørerne. Det viste sig også at det var den rigtige beslutning da vejret artede sig perfekt.
 
Vi kom atter på præmieskamlen, og det var meget tæt på, at både Johnny og Michael kom derop - men sådan skulle det ikke være.
Status: Rødby er en superbane, flinke officials. Nu ved vi hvilken gearing vi skal køre med. Nr. 1 og nr. 2 kørte med en lavere gearing end vi havde - undskyldning - nej.
Tillykke til alle foran os og bagved os.... 
stor hilsen
Dennis Stochholm
teamchef
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com