K
  

Show i Kladno

Jeg tog til et Show 11-08-2007 i Kladno en by ca 20 km. fra Prags Airport, med Sterling Airwais det er det eneste selskab man må have to hunde med i kabinen. Skulle møde Benny, Birthe og Kamilla, fra DPKK dernede, de kørte i Bennys Bil.
 Jeg var så heldig at møde Peter Rydfläll han var med samme maskine, jeg havde mailet en del med hans kone, i den svenske PKGS klub. Vi delte Taxa til Hotel i Kladno. 
  Om fredagen fulgtes vi en tur rundt i Prag, de små Caramelka og Wiliem var med rundt, de blev båret en del, vi så en lidt af den gamle bydel, vi gik bl.a. ind for at se en gammel kirke, men en sur gammel mand jog os ud, vi bar ellers hundene, der var ellers mange
der beundrede, de små hunde medens vi gik rundt i byen.
                           
                                                                                                                   
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              
 Om aftenen gik vi til Sportshallen ca 2 km.  i regnvejr, jeg havde glemt overtøj hjemme i danmark, havde kun små silke t shirt med, men lånte en paraply, vi traf Ivana Krckova og fik  noget, indformation fra  KPPPK den Tjekkiske klub, vi sad udendørs under et halvtag i mørket, der gik en St. Bernhardshund rundt, den fik Wiliem skældt ud nogle gange.
 
Britta Væversted Jensen