Mehrdad Zamini + KHAVARAN

Klassisk persisk - Musik og poesi
 
Døre 15.30
Start ca. 16.00
Entré 40 kr.
 
Musikcafeen[REAL] sætter tempoet ned for en stund og afholder søndags- matiné med klassisk persisk musik.
 
 

 
Den klassisk persiske musiktradition, er en af verdens ældste kendte musikudtryk. Og takket være dedikerede musikere og musikelskere bliver der holdt fast i traditionen.
 
Til koncerten vil man bl.a. kunne opleve Iranskfødte Mehrdad Zamani, der gennem de sidste år har opbygget et betragteligt CV i Danmark som musiker, foredragsholder og skuespiller. Med en stor viden og engagement i den persiske musik og kulturhistorie, har Mehrdad en evne til at tryllebinde på det iranske strengeinstrument santour.
 
Digterkunsten er en markant del af den iranske kulturarv, og siden tidernes morgen har digterkunst og musik været tæt forbundne kunstformer. Den iransk/århusianske gruppe Khavaran går dedikeret til opgaven med at fastholde kunstformerne og har sammensat et poetisk program, hvor musik og ord vil forenes i et inciterende samspil - Læn dig tilbage og lad dig blive hypnotiseret af de lange smukke forløb.
 
Koncerten er en siddekoncert og der vil derfor være et begrænset antal pladser. Billetter kan købes i forsalg ved henvendelse på bjarne.real@musikcafeen.dk.
RADAR [REAL], Skovgaardsgade 3, 8000 Århus C