Forsamlingshuse og beboerforeninger

Hvilsager Sogns Beboerforening

Beboerforeningen, som dækker hele Hvilsager Sogn, har til huse i Hvilsager forsamlingshus. Man kan blive medlem, når man bosætter sig i dette område. Selve huset er et traditionelt forsamlingshus, hvor der foregår forskellige ting i løbet af året, og hvor man kan leje sig ind.

Huset er i de sidste år blevet renoveret, så det fremstår lyst og venligt, med nyt inventar og nye køkkenfaciliteter.

Huset består af 2 sale, en lille og en stor, hvor der kan dækkes op til hen-holdsvis 25-30 og 100 personer. Ved evt. leje udstedes en lejekontrakt, hvor man kan se de gældende regler og priser.

Forsamlingshuset ejes af beboerforeningen, som hvert år vælger en bestyrelse på 7 medlemmer ved den ordinære generalforsamling. Bestyrelsen prøver hele tiden på nye tiltag, og er altid åben for gode idéer udefra.
Britta Andersen, formand

Hvilsager forsamlingshus
Pollen 2, Hvilsager
8544 Mørke

www.hvilsager.dk

Lemmer forsamlingshus

Lemmer forsamlingshus ligger i den lille landsby Lemmer, mellem Syvveje og Lime.

Der er 25-30 aktionærer i huset, og bestyrelsesposterne bliver tildelt for 2 år ad gangen på generalforsamlingen, hvert år i november.

Lemmer Forsamlingshus var oprindelig stuehuset til en gård indtil år 1895. Derefter blev det benyttet af byens borgere som samlingssted - også kaldet forsamlingshus.

Huset er løbende blevet restaureret, senest i 2006 med et nyt køkken. Det kan udlejes til ca. 50 personer. Der er diverse arrangementer i årets løb, og programmet kan læses på hjemmesiden.

Ragna Sørensen, bestyrelsesmedlem

Lemmer forsamlingshus
Lemmervej 7, Lemmer
8544 Mørke

http://www.lemmer.dk


Lime forsamlingshus

Lime forsamlingshus udlejes til fester, møder, forenings-aktiviteter o. lign.

 Forsamlingshuset består af 2 sale, en stor og en lille. I den store sal kan der dækkes op til 100 spisende gæster med god plads. I den lille sal kan der dækkes op til 40 spisende gæster.

Køkkenet er velfungerende med industri-opvaskemaskine. Der er to gaskomfurer med el-ovne, køleskab og fryser. Der er dame- og herre-toiletter i kælderplan, samt et enkelt toilet i stueplan. Ved siden af forsamlingshuset er der gode parkeringsforhold.

Lis Pedersen, formand

Lime forsamlingshus
Markvænget 2, Lime
8544 Mørke

http://www.123hjemmeside.dk/limeforsamlingshus


Mygind beboerforening

Vi har kun en instans her i Mygind, og det er beboerforeningen, som altså også tager sig af forsamlingshuset. Vi sidder 5 personer i bestyrelsen og sidder på valg hvert 2. år, som jeg tror de fleste forsamlingshusbestyrelser gør.

De aktiviteter der foregår, er som regel med forsamlingshuset som udgangspunkt, fx fastelavn, sommerfest og juleklip. Derudover arrangerer vi fællesspisning ca. 3 gange om året. Det plejer at gå på skift mellem dem der har lyst, men bestyrelsen har gerne 1 eller 2 af dem.

Ved siden af forsamlingshuset har vi en gammel smedje, som er indrettet som café. Der har vi søndagscafé, som navnet siger, hver søndag. Det går selvfølgelig også på skift i en fast turnus. Det koster en rund 10,-er at få en kop kaffe og et rundstykke, som går til beboerforeningens kasse.

Martin Højholt, formand

Mygind forsamlingshus
Gl. Oustrupvej 1, Mygind
8544 Mørke

http://mygind-by.dk


Halling forsamlingshus

Halling forsamlingshus er det samlende punkt i landsbyen Halling. Der er plads til 70 personer, hvilket meget godt dækker en medlemsskare på 74 husstande.

Årets faste arrangementer er: Fastelavnssoldater og -fest, generalforsamling, sommerfest, høstfest, og juletræ for børn. Dertil kommer lejlighedsarrangementer som fx vinsmagning og "Liv i forsamlingshusene".

På hjemmesiden er der oplysninger om bestyrelsen, arrangementer og udlejningsvilkår.

 

Halling forsamlingshus
Hyacintvej 6, Halling
8543 Hornslet

http://www.hallingby.dk

Formand
Kurt Jensen,
Sønderskovvej 39, Halling
8543 Hornslet
g_j@mail.tdcadsl.dk

Skader forsamlingshus

Skader forsamlingshus er beliggende i den lille by Skader. Forsamlingshuset er centreret midt i byen - lige ud til den idylliske Skader Å.

Forsamlingshuset er i 2 plan, og nederste etage indeholder: God entre med indgang til store sal og toiletter. Stor festsal med højt til loftet og lyse farver. Godt indrettet køkken. 4 stk. toiletter. Opgang til 1. sal.

1. sal indeholder lille festsal, som er oplagt til velkomstdrinks, børnerum eller servering af kaffe. Fra salen er der udgang til en lille “balkon” med udsigt over den store festsal.

Anna Haagaard Krogh, webmaster

Skader forsamlingshus
Hulvejen 8, Skader
8543 Hornslet

http://www.skaderforsamlingshus.dk


Foreningen Søby Forsamlingshus

For Foreningen Søby Forsamlingshus er det vigtigste at være byens samlingssted for store som små, og være med til at skabe relationer mellem borgerne i Søby og omegn.

Søby forsamlingshus fejrede 100 års jubilæum i 1978 - og er dermed et af de ældste forsamlingshuse på Djursland. Det ligger centralt i landsbyen Søby, og huset er blevet restaureret af flere omgange, siden grunden blev udstykket i 1878.Forsamlingshuset er både originalt og oprindeligt, og man kan næsten fornemme alle de arrangementer, der har fundet sted i huset i årenes løb. Den gamle balkon leder tankerne tilbage til dengang hvor huset var samlingssted for alle karle og piger fra gårdene i Søby og omegn.

Forsamlingshuset er nu rammen om mange aktiviteter og arrangementer i lokalsamfundet. Huset har alle faciliteter til udlejning til enhver festlig lejlighed som bryllup, konfirmationer, runde fødselsdage, barnedåb, osv. Forsamlingshuset danner også rammen om en række arrangementer. Der bliver fx lagt hus til banko, koncerter, 60+ klub, pigeaftener, fællesspisning, generalforsamlinger, markeder, fastelavn, juletræ og linedance.

Skal du holde fest, kan du leje Søby Forsamlingshus til den store dag. Huset har plads til selskaber op til 125 personer, og rummer alt hvad I skal bruge til den festlige lejlighed. Skal du holde et møde eller lignende kan du leje den lille sal med plads til ca. 40 mand.

Kontakt til foreningen:

Søby forsamlingshus
Hønebjergvej 18, Søby
8543 Hornslet


Skørring forsamlingshus

Skørring forsamlingshus ligger lige midt i Skørring by. Forsamlingshuset, der er fra 1890, er løbende blevet renoveret og kan tilbyde en flot ramme om enhver fest.

Der er plads til ca. 100 spisende gæster. Alt service fore-findes. Der er også udlejning af borde, stole og service.

Vedr. kontakter hen-vises der til vores hjemmeside, da der er skiftende bestyrelser.

Ingeborg Rasmussen, formand

Skørring forsamlingshus
Nørreled 32, Skørring
8544 Mørke

http://www.skoerringforsamlingshus.dk