Galleri / Billeder fra 2009 / BA-Pause

BA-Pause

Jeg er ved at lægge sidste hånd på mit professionsbachelorprojekt, som snart skal afleveret og det er ind i mellem temmelig hårdt for mig, som ellers er så aktivt, at skulle sidde at læse og skrive SÅ meget. Der MÅ pauser til og ikke alle mine pauser bliver brugt på at træne Caddy, jeg nyder også at tage billeder, omend jeg ikke er specielt god til det, så kan jeg dog ikke lade vær´.
 
Vi har en del fugle, egern og også rådyr, (dem har vi dog ikke haft tæt på endnu) her oppe ved sommerhuset. Vi foder dem og jeg ser dem ud gennem stuevinduet og får held til at få taget et par billeder af dem.
 
Vi har hver dag besøg af egern - de er meget nysgerrige, frække og også sjove at studere. Den flotteste vi har - en han tror jeg ;) (for sådan er det jo i dyreverden... hannerne er de smukkeste), elsker æbler og han kan have et helt æble i munden på én gang og smutter så op i træet med det, mens han fornøjet sidder og smasker :)
 
Vi er også så heldige at Dingo igen bor hos os og det er godt nok også godt for Caddy. De to er blevet så fine venner, har mange gode små tosserier sammen og hygger også sidde om sidde med at gnaske på ben. Her også et par billeder af de to banditter :)
Copyright by Helga Thorstein