Galleri / Billeder fra 2009 / Prøver/mønstringer - Tingelev - efterår 2009

Prøver/mønstringer - Tingelev - efterår 2009

14. oktober 2009
 
Jeg tog den lange tur til Tinglev Ruinby i søndags for at se på redningshundprøver og mønstringer. Dagen i forvejen havde 3 fra mit eget beredskab været til prøve og mønstringer og alle tre bestod :o) Om søndag skulle vi have en hundeføre afsted til prøve og jeg var der bl.a. for at støtte ham, men desværre dumpede han i poteforbinding - i teori spørgsmålene, som gik på spørgsmålene omhandlende hundens stress symptomer. Det var rigtig ærgerligt for ham, da hans hund ellers er rigtig god, men det er ikke sådan med nerver, han må "på den igen" om et ½ år.
 
Jeg blev dernede for at se de andre hundes præstationer - primært i ruinsøget - både prøverne og mønstringerne... og det var meget blandede præstationer jeg så, men langt de fleste hunde lavede et rigtig godt søgearbejde og havde en god halsgivning ved figuranterne - også pænt  hundeføre arbejde.
 
Tillykke til alle hunde inkl. deres fører, som bestod henholdsvis prøver og mønstringer...
 
Om et ½ år er det Caddy og jeg som står dernede med kæmpe sommerfugle baskende rundt i maven... men på en måde glæder jeg mig også, til at vise hvad han og jeg har gået at arbejdet med de sidste 1½ år. Nu arbejder vi med at få ham stabiliseret og bygget en smule på, i de momenter han er stærkest i, så han heller ikke kommer til at kede sig.
Copyright by Helga Thorstein