Galleri / Billeder fra 2009 / Dingo 11 år

Dingo 11 år

29.04.2009
 
Dingo fylder 11 år. Dagen blev fejret med en lang morgenskovstrandtur og efterfølgende hundelagkage og sluttede med svømning sammen med nogen af hans hundevenner ;o)
 
Jeg kan overhovedet ikke mærke på Dingo at han er ved at være en ældre hund. Ud over at være en smule stiv i bagpartiet, så må jeg sige, at han er utroligt smidig og udholdende stadig. Efter at han er startet på svømning hver uge er det blevet endnu bedre, og hvis ikke jeg ved at hans fødslesdato viser 1998, så ville jeg mene at han fortsat kunne være med i konkurrencer. Hvis han selv fik lov at bestemme, så var han. Han er næsten altid med, når Caddy og jeg er ude at træne og får også lov til at have et enkelte eller to udslag i en lille rundering og gå små spor, (dem har han nu aldrig været mest vild med). Feltsøg får han et af ind i mellem, og er lynhurtigt til at finde genstandene.
 
Vi nyder i fulde drag at han er iblandt os igen og at det går så godt mellem ham og Caddy. Der er så og sige aldrig noget ufred - dog fortæller han på en nu stille, men bestemt facon, at Caddy ikke skal komme og tro han er noget specielt bare fordi han er ung, større og mere aktivitet end han.... og Caddy... Ja! han har dyyyyb respekt, - men ikke mere end han tog for sig af lagkagen herunder :o)  Og Dingo forbarmede sig over ham og lod ham æde. Suuuk unghunde tror vi han tænker....
 
 
Copyright by Helga Thorstein