Galleri / Billeder fra 2008 / "KLIK"

"KLIK"

2. november 2008

Går en masse lange ture heroppe, når Caddy og jeg skal luftes. Mange gange hiver jeg kameraet ned fra hylden og slænger det over skulderen og får så klikket løs derude. Både fordi jeg syntes det er sjovt og meget, meget spændende at lære mere om mit kamera og også mit nye objektiv, (forsøger da på det) . Og så bagefter se på resultateterne. Ofte vælger jeg at slette mange af dem igen, det er jo det skønne med et digetal kamera - du kan bare knipse løs og grovsortere bag efter. Men lige så tit kan jeg ikke nænne det og må gemme dem, (uanset kvaliteten ;o)) enten fordi de er sjove eller smukke eller de vækker minder... det sidste nok oftets.

 
Men jeg har besluttet mig til, at så snart jeg er færdig med min pædagog uddannelse - forhåbentlig til sommer 2009, så skal jeg på et mere intensiv kursus, end det jeg kan lære mig selv på you can Canon's side. Det er der vist behov for og det har jeg lyst til. Der er så meget jeg ønsker meget mere viden om if. til fotograferingens kunst.
 
Men ind til da, må jeg selv og de gæster som kikker med her, nøjes med hvad en noget dårlig amatør kan præstere med sit kamera ;o)
 
Herunder lidt "klik" fra sidst i oktober og de sidste par dage.
Copyright by Helga Thorstein