Velkommen til udsalgsbutikken

Personlig pleje

Flotte rene og hvide negle
Halver en citron og put alle fem fingre ind i den. Drej fingre og citron godt imod hinanden. Sørg for at citronen kommer godt ind uder neglene. Massér efterfølgende godt omkring neglene og skyl fingrene i lunkent vand. Smør herefter fingrene og neglene i en god creme eller lidt olie. Du har nu rene, hvide og blanke negle. Virker også godt på fingre eller tæer, der er blevet grønne pga. græs.
 
Bløde hænder og fødder
Når du har lavet kaffe, så smid ikke kaffegrumsen ud. Når kaffegrumsen er blevet koldt, gnider du det ind i hænderne, masserer lidt og skyller efter. Du kan gøre det hver dag, og du vil nu få nogle dejlige bløde hænder. Samme metode kan bruges til dine fødder og hælene.
 
Tørt og glansløst hår
Mangler du samling på de krusede spidser og lidt glans i håret uden at skulle bruge en formue på et produkt, du ikke er sikker på virker - så køb en hvilken som helst balsam (den i netto til en 20'er virker fint). Når håret er tørt, tømmer du en ca. 2 krone størrelse balsam i hånden, smør det ud i begge hænder og så dup dit hår med det - mest hvor dit hår mangler "samling". Gør det 2 til 3 gange alt efter behov.
Slut evt. af med at bruge hårspray og hårtørrer, for at give det volumen!
 
Yoghurt naturel til tør hud og tørt hår
Hvis du har brug for en fugtigheds-kur til hud eller hår, kan du bruge yoghurt naturel - meget gerne en græsk yoghurt naturel, som en mere "fast" i det.
Smør f.eks. ansigtet ind i yoghurt (sørg for, at der sidder et overskydende lag, når du er færdig med at smøre). Lad masken sidde i 10 minutter og skyl af med vand. 
 
Avocado til ru albuer
Har du ru albuer, så gem skrællen fra en avocado næste gang du skal lave salat eller guacamole. Gnid indersiden af skrællen blidt mod de tørre albuer (skallen passer omkring albuen, hvis du bøjer armen). Skyl den overskydende "mos" af, og du vil have bløde albuer igen.
 
Hvide tænder
Det er jo almen viden, at især kaffe, the, bær, rødvin og andre fødevare med meget farve smitter af på tænderne. Prøv at drysse lidt bagepulver på tandbørsten og gi' bisserne en omgang....de bliver så flotte hvide.
 
Glatte sommerben
Her i sommeren er det et must med glatte sommerben uden strittede hårvækst. Bruger du almindelig skraber, så kan der spares penge ved at benyte Netto's billigste hårbalsam i stedet for det dyre barberskum. Balsam på benene, fat skraberen...og vupti, så har du de fineste glatte sommerben.