praktikantvejleder.dk

Er du praktikantvejleder, eller underviser du studerende, som skal i praktik - og har du lyst til at få viden, input og inspiration til arbejdet med praktikanterne - så besøg vores nye hjemmeside praktikantvejleder.dk
Her giver vi bl.a. gode råd til, hvordan man tilrettelægger det optimale praktiforløb, og hvordan man kan involvere praktikanterne i denne proces.
Klik på billedet og se vores video om bogen og hjemmesiden.

Journalist i praktik

Hvad sker der egentlig, når journaliststuderende er i praktik? Hvordan bliver de en del af den professionelle kultur på redaktionen? Hvordan lærer de, og hvordan socialisers de i den professionelle praksis?
Det beskriver min kollega Lene Rimestad og jeg i vores nyeste bog om praktikanter og praktikforløb: "Journalist i Praktik". Køb bogen

Ny bog fra CIRCD

I forskningsgruppen CIRCD har vi netop udgivet to bøger om International Business Communication: "Kommunikation i Internationale Virksomheder" bind 1 og 2.
Bliv klogere på, hvad der sker i den professionelle praksis i internationale virksomheder, og få input til hvordan fokus på og optimering af hverdagsinteraktion i virksomheden kan betyde forskel på bundlinjen. Køb bøgerne.
 
 
 
 
Gitte Gravengaard | Nordre Strandvej 32, 2791 Dragør  | Tlf.: 61 66 31 09 | gitte@gravengaard.dk