Netop udkommet: Kommunikation i Internationale Virksomheder bind 1 og 2.
 

Vinder af lærebogsprisen 2014 med bogen "Kommunikation i internationale virksomheder"
 
Redaktionsmøde hos forlaget Samfundslitteratur på to-binds-værket "Kommunikation i Internationale virksomheder" 

CIRCD

gruppe forskere, som alle beskæftiger os med professionelle samtaler og professionel praksis. Fælles for os er ambitionen om at blive klogere på, hvordan professionelle agerer i deres hverdag på arbejdspladsen.

Professionel interaktion kan være samtaler mellem professionelle, fx kollegaer. Det kan også være samtaler mellem professionelle og ikke-professionelle, fx mellem læge - patient. Eller det kan være møder, MUS-samtaler, testsamtaler, ansættelsessamtaler, bestyrelsesseminarer, workshops, kundemøder eller skrankesamtaler.

Vi kommunikerer alle hele tiden. Både gennem det vi siger og gør - og gennem det vi ikke siger og ikke gør. Gennem analyser af professionelle samtaler og professionel interaktion kan man opnå en større indsigt i, hvad der helt konkret foregår og bliver sagt i praksis. Denne indsigt giver de involverede parter mulighed for at tage stilling til deres praksis - og måske forbedre den, så den fungerer mere hensigtsmæssigt.


Ny bog: Kommunikation i internationale virksomheder

I august 2016 udkom bogen Kommunikation i internationale virksomheder på forlaget Samfundslitteratur. Her har vi sammen med en række af vores dygtige kolleger skrevet et to-binds-værk  om de nye betingelser og virkeligheder, som møder internationale virksomheder.

Hovedpointen er, at fundamentet for internationale virksomheder er interaktion - og at man ved at optimere interaktionen kan skabe resultater på bundlinjen. 

Læs mere om bogen på Samfundslitteraturs hjemmeside og se vores video om bogen på YouTube.

Hør meget mere om alle de spændende forskningsprojekter, som foregår i CIRCD-regi.
Se vores CIRCD TALKS på YouTube.
  
 
 
Den 31. maj arrangerede vores dygtige kommunikationsstuderende på INSS en konference, hvor målet var at videregive viden om og inspirerere til nytænkende brug af tavler og flader i lærings- og udviklingsmiljøer.
Læs mere på circd.ku.dk.
Gitte Gravengaard | Nordre Strandvej 32, 2791 Dragør  | Tlf.: 61 66 31 09 | gitte@gravengaard.dk