2007 Ferien til Midt Jylland

Ferien 2007 var en 4 dages tur sammen med min søn Jesper. Der forelå en del planlægnng, bl.a. fordi jeg skulle have mine 2 hunde i pleje og naboen til at se efter mine høns. Dernæst skulle vi finde et sted at overnatte til en fornuftig pris, og samtidig lå i rimelig afstand til de steder vi have planlagt at besøge.
Selve turen lå inde for et begrænset område af midtjylland, nærmere bestemt et område fra Fredericia, Herning, Silkeborg, Århus, Horsens og Vejle.
Formålet med turen var selvfølgelig at slappe af hjemmefra, dernæst at se så mange seværdighedder som vi kunne nå. Samtidig benyttede vi leglighedden til at besøge, og fotograferer, steder der havde relation til min mormors aner. Hjemmefra havde vi besluttet, at vi ikke ville bøvle med selv at lave mad. Morgenmad fik vi serveret hvor vi boede. Frokost foregik tilfældigt når vi var sultne, lige fra nærmeste pølsevogn til pizzaria. Aftensmad blev indtaget på restaurant. Det var virkelig en befrielse ikke at skulle tænke på madlavning.
Vi kørte i min ældre Opel Astra stationcar, som var så venlig at opfører sig eksemplarisk hele vejen. 
Jeg havde valgt at mine hund skulle i pension i Jylland. Det var mest praktisk og økonomisk. Ved at tage dem med til Jylland sparedede jeg 2 døgn i pension. 
To hunde klar  til afgang.
Turen bød på mange gode oplevelser og flere overraskelser. Dem vil man kunne se og læse om ved at gå ind på siden med detalje om turen.
 
 
  Randi Buch Andersen