Houssam Zamzam og Al Charq, søndag 19. april

Det andet arrangement i [REAL]- koncertrækken bød på god energi, danseglæde og arabisk musik med Houssam Zamzam og Al Charq.

 

Publikum blev mødt af et veloplagt og velspillende Al Charq, der som koncerten skred frem fik rytmerne til at svinge og folk ud på dansegulvet Houssam Zamzam og Al Charq, der sædvanligvis optræder ved arabiske fester i ind - og udland udviste det overskud som mange jobs giver, og evnede at afpasse musikken med stemningen i salen. Det vakte især stor begejstring, da der blandt publikum viste sig at være flere, der holdt af mavedans og arabisk folkedans.

 

Efter koncerten beretter percussionisten Ahmed Kaawach fra Al Charq, at orkestret havde været lidt i tvivl om, hvordan musikken ville blive modtaget af den del af publikum, der normalvis ikke lytter til arabisk musik, men at dømme efter stemning og bifald, faldt musikken bestemt i god jord.

 

16 årige Ahmed Khalil var blandt publikum og havde kun roser tilovers for arrangementet. Han betegner koncerten som super fed. Og tror i øvrigt også at det var en stor oplevelse for den danske del af publikum at se og høre et arabisk festorkester sådant et sted som musikcafeen.

 

Næste koncert er torsdag 7. maj kl. 20.00, hvor Grup2000 gæster Musikcaféen med tyrkisk musik.

RADAR [REAL], Skovgaardsgade 3, 8000 Århus C