Vietnamesisk Vong Co, søndag 30. august

Forårsruller, lap- steel, dans, nasalsang og hjemmescalloperet guitar  - En unik og anderledes koncertoplevelse med fokus på den gode stemning. 

Mange århusianske vietnamesere havde sammen med en god flok danskere fundet vej til Musikcafeens Vong Co koncert. Søndagsarrangementet med traditionel vietnamesisk musik bød på alt fra fremmedartede toner, over en charmerende konferencier til traditionel vietnamesisk dans.

Programmet for eftermiddagens arrangement var sammensat af Kim Huong Nguyen, der havde lagt et stort stykke arbejde i at sammensætte et bredt program. Eftermiddagens kapelmester var guitaristen Thanh Phuc Tran, der til lejligheden havde samlet et hold musikere og sangere. Det var for mange særdeles fremmedartede toner, som fyldte det lille koncertrum. De 3 vokalister, som gæstede andet sæt med deres karakteristiske nasal-sang, var især en oplevelse, mens kapelmesterens solo-indslag gav et interessant indblik i den traditionelle vietnamesiske musik.   

Sikkert er det, at publikum fik en unik koncertoplevelse, ligesom den gode stemning lader til, at være blevet et trademark for REAL-koncerterne.


RADAR [REAL], Skovgaardsgade 3, 8000 Århus C