Klubløb 1. 040409 i Rødby

Rødby er en superbane, og også denne gang var den velsignet med et fantastisk vejr - jeg kom hjem med et solbrændt ansigt.
Der var 19 graders varme og strålende sol hele dagen.
Årets første rigtige forårsdag.
At der så samtidig var spændende races gør det jo ikke ringere.
Jeg følger jo nogen af de unge/drengene og det var en fornøjelse at se dem alle. Jeg vil ikke nævne nogle navne her, men I ved selv, hvem jeg holder øje med. Jeg så spændende dueller, flot kørsel, uheldig kørsel. Og så observerede jeg også, at der var nogen der lærte en helt masse; - hvad nu hvis - hvad gør man så.....
Så husk at lære og lege.
Vort team I/S Racing gik det også godt for.
Michael havde nogle svære problemer, han manglede noget power, så der måtte kæmpes.
Johnny har stadig abstinenser for så vidt angår de motorhaverier fra sidste år, men gik frisk til den og sluttede på en andenplads efter Mikkel Henriksen.
Mikkel Henriksen satte sin motor torsdag og havde faktisk opgivet at deltage i racet. Men Wildkart var så venlig at låne ham sin DD2´er, og Mikkel kvitterede med at vinde racet helt suverænt. Mikkel viser igen i år sit potentiale, og det er ham I skal måle jer med.
DD2-klassen er stadig og vil vedblive med at være en hyggelig klasse - ude på banen er vi konkurenter, men udenfor banen hygger vi os sammen, og hjælper hinanden.
Tak til alle og til RGKK for en fornøjelig dag.
 
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com