Klubløb 2. 020509 i Hedeland

Strålende lørdag på Roskilde Racing Center for I/S RACING i klasse DD2.
Vi kørte trætte hjem med en FØRSTEPLADS og en TREDJEPLADS.
Fik en SMS fra en af vennerne der fortalte at han havde lagt sig på sofaen for at se lidt TV efter aftensmaden - var næsten straks faldet i søvn. Vågnede kl. 21 og gik så i seng og sov med det samme. Nærmere undersøgelse viste samme mønster samme steder. Vi var ALLE meget, meget trætte efter et gokartløb i super dejligt vejr med høj UV-faktor. Jeg har faktisk haft lidt solskoldning i ansigtet. Men et fantastisk vejr og nogle superdejlige løb.

Selvfølgelig interesserer jeg mig mest for DD2. Men mange af de unge jeg taler med klarede sig rigtig godt. De er ved at blive rigtige gokartkørere.

Nogen af dem har dog endnu ikke vundet kampen med sig selv, men det skal jeg nok forklare dem på et passende tidspunkt.
En der nu ser ud til at have vundet kampen er Michael Sparlund, som var særdeles flot kørende med lånt udstyr. Han kvitterede med en flot 3. plads i Futura.
Desværre er der nogen der stadig ikke kender reglerne for Opstart af motorer, og jeg er bange for, at der på et eller andet tidspunkt bliver givet et sort flag til en far/mekaniker, der vil gøre alt for sit barn - men bare ikke vil overholde reglementet. (60.704 og 60.705 på side 8)
Hedelands Motorklub Karting indviede også det nye løbsafviklingssystem. Det hedder Orbit og anvender som det gamle AMB-transponderen.
Det kørte perfekt hele dagen, og resultater og tider var faktisk opslået INDEN kørerne havde sat karterne på kørevognen.
Man kan også straks gå ind på mylaps.com og følge med - ONLINE.
Michael havde en hård dag, men sluttede med at kæmpe sig op til en podieplads ved siden af Johnny. Johnny vandt i overbevisende stil løbet. Hans største problem var om motoren holdt. Det gjorde den med de nye tiltag uden problemer.
Tak til hele I/S RACING for en god indsats - den kan vi alle være stolte af, og husk det skal være sjovt at køre gokart - og det er det stadig!
Dennis
teamchef

PS: Johnny Nørgaard har banerekorden på RRC på 53,9 sek. efter de nye vejbump er opsat. Sat den 2-5-2009 ved KM2 under tidtagningen.

PPS: husk at se Jan Saltofts billeder længst nede på denne side.
Jan Saltoft tager altid nogle rigtig gode billeder med sit superudstyr, her har jeg valgt de bedste. Et par af dem har jeg tilladt mig at beskære for at få dem endnu bedre.
Tak til Jan.
 
 
DD2-deltagere i 2. KM 2009 i RRC Hedeland.
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com