Max, Rok og Rul 27/28-062009 i Hedeland

YouTube video på 9:37 minutter fra Michaels hjælm fra DD2 Finalen:
110 Michael Christensen og 104 Torben Hansen kæmper om 2. pladsen i Senior/OB.
PS: husk forøvrigt - hvis du bor øst for bæltet - at melde dig til vor mailliste, så du lige kan høre det..... klik på DD2 ØST og læs videre.
 
Rotax Max i alle versioner og nogle "få" Rokker kombineret med fantastisk sommervejr og spændende og særdeles sportslige races både lørdag og søndag er en meny der bare giver topkarakter til Hedelands Motorsports Karting og Roskilde Racing Center.
 
For vort hyggelige team var det også med store opture og en enkelt nedtur. Vi snupper lige nedturen først; Michael satte lige et krumtapsleje i dagens finale. Det var ærgerligt. Michael måtte nøjes med en 16. plads af de 21 deltagere.
Det positive var at Bjarne fra QUICK-service/Rotax-specialisten på RRC lånte Michael en motor til søndagens race. Her kvitterede Michael med at få en 2. plads i DD2 OB efter Jan Faurschou. Dette gav samtidig en 9. plads i DD2 generel.
 
Lørdag var spændende og efter at have kæmpet sig til en 4. plads i finalen kom Johnny i mål - 4. pladsen blev konverteret til en meget flot 3. plads da Dennis Ladefoged havde 300 gram i undervægt. Sådan noget burde ikke ske for en veteran som min navnebroder.
 
Søndagens race for Johnny var noget af en gyser. Johnny havde flere rigtig gode dueller, men måtte lade Anders Toft køre udenom. Men en flot præmie for en 5. plads blev hjembragt.
 
Både lørdagen og søndagens races var med den samme vinder: Peter Lundstrøm er bare supergo´ men også Dennis Ladefoged, Jan Andreasen, Anders .... og et par mere er bare gode. Men især Peter er det en stor oplevelse at følge på banen... Michael og Johnny er også på vej.... bare vent:-)
 
Jo - der var Rock og Rul i Roskilde Racing Center.
Her er der nogle få af de billeder jeg tog på Hedeland ved weekendens superløb for ROTAX Max - fra Mini til DD2, samt nogle få Rokker.
 
Der var omkring 112 deltagere til både lørdagens og søndagens løb.
 
Status:       Lørdag: 3. plads i DD2
                  Søndag: 2. plads i DD2 OB og 5. plads i DD2
 
SUPERLØB, SUPERAFVIKLING, SUPERRESULTATER, SUPERSPÆNDENDE, SUPERHYGGELIGT og gode frokoster.
 
 
Ved siden af Jan Saltofts officialspligter om søndagen havde han også tid til at tage nogle superbilleder af DD2-feltet i starten. Tak til Jan for billederne:-)
 
Billederne er beskåret til 16:9 tv - de er fantastiske på et rigtigt stort TV.
 
 
 
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com