1. SM i Rødby 310509 PINSELØBET

Sommeren startede inden den 1. juni i år.
1. afdeling af Sjællandsmesterskabet søndag den 31. maj (pinsedag) var begunstiget med et fantastisk vejr. Det gav naturligvis også nogle gode races. Der skete mange spændende ting i de forskellige klasser men af naturlige årsager beskæftiger vi os her med DD2-klassen.

Det var første gang I/S RACING teamet mødte de gamle drenge: Peter Lundstrøm, Jan Fauerschou og Torben Hansen. Så der var set frem til det med glæde. Men lad os allerede nu konstatere at det kører stærkt, men ikke for stærkt. Men den rutine og erfaring mangler vi lidt af lige nu.

Undertegnede (Dennis) er normalt teamchef, men af uransagelige årsager var min kalender dobbeltbooket, så Tonny Henriksen indtrådte som fungerende teamchef ved dette løb. Og jeg skal i denne forbindelse takke Tonny for et excellent udført arbejde, også fra kørerne.

Tonny´s søn Mikkel fungerede som mekaniker og især fotograf. Mikkel har faktisk taget næsten alle billeder her på siden.
 
Jeg forsøgte herhjemme at følge med på mylaps.com  - men Rødby var ikke online, så det var noget af en skuffelse.
 
På trods af at Johnny smed nogle forkerte tandhjul i gearkassen, så lykkedes det at køre en 4. plads hjem. Michael havde lige i finalen en kraftig overkørsel af 104-Torben, hvor han forsøgte at køre over køleren, over sidekassen, over forbremsen for at slutte på bremsepedalen - der er dækmærker alle steder. Desværre røg køleren ved dette besøg, og heldigvis var der "teknisk sort flag" - ellers var motoren måske røget, for uden vand er det ikke så hyggeligt 90 grader er lige i overkanten.
Tak til en hurtig løbsledelse.
 
 
Se resultaterne for DD2 fra 1. SM på mylaps.com.
Resultat: 4. plads med præmie til Johnny. Nr. 11 og DNF for Michael.
 
 
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com