Klubløb 3. 130609 i Hedeland

Efter at det havde regnet næsten hele ugen, og mellem torsdag og fredag faldt der 80 mm. regn i Glostrup, så kom solen og vi var "velsignet" med dejligt vejr i løbet af formiddagen. Temperaturen steg og der blev kørt gummi i banen, som jo var noget renvasket efter de mange mm. regn.
Det var ikke mig der ikke havde opført mig ordentligt i torsdags, det var prinsen der fyldte 75, der var skyld i det dårlige vejr.
 
For en godt ordens skyld skal jeg straks nævne at vi kom hjem med en 4. og en 9. plads - og det var faktisk rimeligt tilfredsstillende.
 
Det var første gang at de "gamle" drenge - Peter Lundstrøm, Jan Faurschou
og Torben Hansen skulle køre sammen med os.
Anders Toft er også en af dem der kører stærkt. Vi var indvolveret i et par uheldigheder med Anders. Først så har Johnny og Anders en spændende duel hvor de skifter plads ofte. Johnny kommer først og i det store sving ligger han helt foran. Anders er lige bag og - det ser ud som om - han forcerer enormt og kommer op på Johnnys inder. Det er så forcerende at han rammer og kører hans forhjul op bag ved Johnnys forhjul. Her hænger de et par nanosekunder, hvorefter de får revet sig fri. Til gengæld er Anders så ustabil så han må ud og botanisere. Johnny mister - så vidt jeg husker - et par pladser men er i stand til køre en god placering hjem.
I andet heat så ligger Anders og Michael og duellerer. Michael ligger før den sidste chikane lige bag Anders - meget tæt. Et eller andet sker med Anders´s kart, han siger selv at han ikke mister et gear, men sådan opfatter Michael det - kollisionen er uundgåelig - desværre går det ud over Anders som så ikke kommer længere.
 
I sidste heat - finalen - så kommer Johnny og Michael godt fra start, men allerede i første sving efter starten må Johnny bide i græsset og lave en piruette. Det betyder: SIDST fra start. Nu begynder en fantastisk og for os nervepirrende kørsel. Johnny overhaler kart efter kart med en flot opvisningskørsel (det vil vi gerne se noget mere af). Han er helt oppe og køre på mentalt og fysisk gear. Det går strygende - det resulterer i en 9. plads i finalen. Efter løbet fik jeg flere meldinger om "ham 111 kørte formidabelt".....
Michael har i mellemtiden en duel foran. Peter Lundstrøm har vinket farvel til Mikkel Henriksen og fører løbet i suveræn stil. Michael duellerer med Jan Faurschou og må overgive 3. pladsen til Jan på en af de sidste omgange. Jan var også godt kørende. Michael får en flot 4. plads.
 
DD2-klassens Hall Of Fame
 
 
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com