Klubløb 5. 080809 i Hedeland

26 graders varme og næsten skyfri himmel det var betingelserne ved klubløbet på Hedeland, og med Johnnys nye Tony-kart var der lagt op til nogle spændende løb.

Teamet var fuldtalligt med to førstekørere, chefmekaniker, chefkok og teamchef.

Træningerne gik godt - næsten for godt. Tidtagningen gik perfekt. 52,030 til Johnny for en omgang.... desværre var der nogle problemer med forbremserne (stadigvæk og under hele løbet), så da han fik besked på at han havde poleposition kørte han naturligvis i depot.
Stefan S. Lauritsen bliver nr. 2 i tidstagningen med 52,205. Jesper A. Frandsen 52,616. Michael får 4. bedste tid med 52,907.

Men hvis bremserne havde været i orden så manglede der faktisk ikke meget mere end 1/10 sekund i at sætte ny banerekord. Desværre har bestyrelsen besluttet at banerekorder kun kan sættes under tidtagning, men det nye Orbit-system tillader faktisk at banerekorder også kan noteres UNDER løb, kanske at bestyrelsen ændrer deres beslutning ved lejlighed.

Poleposition betyder Master - og det er ikke lige Johnnys "Cup of Tea".

I første heat var Johnnys bremser allerede toneangivende.

Efter en flot start hvor han fornuftigt nok giver Jesper plads blokerer det ene forhjul på anden omgang midt i den første chikane (den før langsiden) på første omgang.

Det koster en tur i græsset, en 360´er og alle kører forbi!

Ind på det sorte igen og så går jagten. Der køres bare stærkt, og der foretages nogle fantastiske overhalinger, som holder publikum i ånde. Undervejs sættes der bedste tid i heatet med 52,579 - det er faktisk rigtig godt under disse forhold. Der køres rigtig stærkt af alle, og der gives ikke ved dørene. Der skal kæmpes for hver overhaling. Alligevel lykkedes det Johnny at køre sig op til en 4. plads efter Michael. Jesper vinder foran Stefan.

I andet heat starter Johnny som nr. 4 og Michael som 3´er. De bytter lige plads i mål - og rykker lidt frem da Stefan knækker de nederste ratholderrør i svejsningen (hvor den er svejst på rammen). Det var en lidt uhyggelig afkørsel fra den sidste chikane og op af skråningen ved garagerne. Men heldigvis kun materiel skade. Jesper vinder ½ sekund foran Johnny og Michael.
Jørgen Brandt med sin "nye" MS-kart havde en punktering i første heat og i dette heat hjalp Tonny med at afmontere luftfilterkassen. Det ville alligevel give et teknisk flag, så Jørgen parkerede på græsset og nød motorløbet.

Finalen, her får Johnny en god start, Michael er inde i meget trafik. Johnny overtager tidligt føringen og på trods af hård belastning fra især Stefan så holder han den med lidt alternativ kørsel på langsiden. Det skal lige bemærkes at det var helt sportslig kørsel - men alternativ.
Stefan ophører med at true med en teknisk defekt (hvad var det Stefan?) og udgår efter blot 11 omgange.
Der køres 14 omgange på de 11 minutter + en omgang.
Mikkel Henriksen som har haft en "svær tid" har endelig fået fart i karten og kører sig op på en flot 2. plads. Kanske vi skal til at regne med Mikkel - igen? Velkommen tilbage - i motorsport går det op og ned hele tiden, men man kan begrænse, hvor meget det går ned:-)

Åh... ja....
Jeg glemmer helt at fortælle lidt om vor formiddagskaffe, vor lækre frokost og eftermiddagskaffe. Jeg er overbevist om at "uden mad og drikke duer heltene ikke". Derfor stor tak til vor Chefkok - Birgitte og hendes kulinariske opbakning af I/S RACING´s meritter.
Også en stor tak til vor chefmekaniker med hans stoute ro:-)

Resultat for I/S RACING:

1. plads til Johnny Nørgaard og en 4. plads til Michael Christensen. Der var desværre ingen opdeling i OB for ellers havde Michael fået en 1. plads.

stor hilsen
Dennis
teamchef
I/S RACING

Noter til MTN-racing:
Tillykke med jeres flotte indsats. Thomas Høier med en flot 1. plads i RMJ, Nicolaj Pedersen i RMJ havde jeg regnet med skulle på podiet sammen med Thomas, men noget uheld gjorde at drengene fra Viadukten (Andreas Prüssing og Lucas Jørgensen) tog de to placeringer på podiet der var tilbage. Nicklas Rasmussen blev bedre og bedre i FUTURA-klassen. Det var godt du fik en Rotax Max Senior motor. Er det ikke dejligt at fuldføre et løb. Tillykke til jer alle tre. Og god bedring til Michael Andreasen som måtte melde afbud med en forstuvet hånd fra et fald fra en cykel. Ja - cykling og fodbold er farligere end motorsport.
ds

Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com