• Nat A            2 deltagere
  • KF3               3 deltagere
  • Nat A Snr.     4 deltagere
5 klasser kørende sammen, det har jeg aldrig set før!
Klubløbet i Rødby blev flyttet en uge frem i 11 time. Det var bare ærgerligt for det - og andre ting - gjorde at vi desværre IKKE deltog i dette løb.
(Andre ting: planlagt ferie, og ribbensproblemer for Johnny...)

Der var en teoretisk mulighed for at Johnny kunne miste sit klubmesterskab. Men den krævede 3 førstepladser for den pågældende og i det felt der stillede op var det kun en teoretisk mulighed.

Johnny blev klubmester i DD2 og Michael måtte tage til takke med en 4.-plads. Hvis der var udskrevet klubmesterskab i DD2 OB var Michael en sikker vinder. Men sådan var det ikke.

Men til selve løbet. Casper Widding deltog for første gang i klubmesterskabsserien og viste at han kører bare stærkt i Rødby. Det blev til 2 førstepladser og en enkelt 2. plads. Jan Faurschou tog de andre 2 andenpladser og en enkelt 4. plads. Peter Lundstrøm fik en 3. plads og en førsteplads men måtte i finalen tage til takke med en 10. plads - hvad der var grunden vides pt ikke.
Stefan kom hjem med to 4. plads og en tredjeplads i finalen. Jesper fik en 3. plads i finalen men alternative placeringer i de indledende heats.

Status:
Ingen deltagelse i årets sidste løb fra I/S RACING.
Et klubmesterskab til Johnny og en 4. plads til Michael og et uofficielt klubmesterskab til Michael i DD2 Old Boys.

ds
Resultatet af Hedelands Motorsports Kartingafdelings klubmesterskab 2009 for DD2-klassen (som vi kører i) for så vidt angår de 4 første placeringer kan hentes her som pdf-fil.