Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / burning slave / Mødet med Miss L

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Mødet med Miss L

Af burning slave

Efter flere forsøg på at finde et mødetidspunkt lykkedes det endelig. Kemien var god, og Miss L kunne godkende mig som slave. Jeg var meget glad, da Miss-L virkede som en meget spændende herskerinde, stor, frodig og dejlig samt med et fast blik, der lovede godt for fremtiden. Som slave kunne jeg kun være tilfreds og taknemmelig for, at hun kunne godkende mig som sin arbejdsslave og sit legetøj. Jeg blev gjort klart, at jeg ikke skulle blande mig i, hvem hun i øvrigt legede med. Det er klart, at det er Miss-L, der stiller kravene og betingelserne, mens jeg som slave blot skulle adlyde.

Jeg var behjælpelig med at flytte nogle møbler. Efter hyggeligt samvær blev en arbejds- og legedag aftalt.

Jeg ankom, og vi begyndte med en kop kaffe. Jeg blev præsenteret for dagens praktiske opgaver, som var montering af nogle beslag på væggen og på et møbel, som skulle øge mulighederne for at binde slaver stramt op.

Efter en tid blev jeg kommanderet til at trække bukserne ned. Derefter blev pik og nosser bundet stramt op med læderremme. Derefter kunne jeg gå i gang med boremaskine og skruetrækker. Det var både besværligt og pinefuldt med læderremmene, der skar ind i pik og nosser under arbejdet.

Efter monteringen blev jeg sendt i haven efter brændenælder. Jeg blev derefter beordret til at smide alt tøjet.
 

Nu begyndte miss-L at lege med brændenælder på min nøgne krop, ligesom hun med mellemrum tog billeder. Det var noget, der sved. Hun kendte de følsomme steder på røv, baller, pik og nosser.

Derefter blev jeg sendt hen til hendes skab og vælge 3 piske, som hun ville bruge på mig. Jeg har ingen erfaring med at vælge piske. Jeg ser normalt ikke på dem og ved derfor ikke, hvilke der slår hårdest bortset fra spanskrør og det, der ligner.

De to valgte piske var i den blide ende, men den tredje var en hård padle. Jeg fik nu en ordentlig omgang, hvor det var tydeligt, at den sidste virkelig kunne få det til at svie på ballerne.

Efter denne omgang blev jeg sendt efter klemmekassen, og nu gav miss-L sig til at eksperimentere med klemmer i forskellig hårdhed. Det ene sæt var meget hårde klemmer, og jeg holdt kun til dem i kortere tid i punge og på pikken.. Men det var ret vildt spændende alligevel med den særlige raffinerede smerte, som de gav.
 
Jeg blev igen sendt hen og vælge to ting til analt brug. Jeg valgte en buttplug og en krog. Krogen (med en kugle i enden) var den største oplevelse. Den blev presset op og holdt fast med en snor om livet.

Jeg blev placeret på ryggen på en briks, og Miss-L kom over og begyndte at lege med min pik. Men det blev hurtig for frækt.

Miss så rigtig dejlig ud i sin sorte halvgennemsigtige dragt, krogen sad og arbejde frem og tilbage i min røv. Ja og den måde hun håndterede pikken på, slog hovedet på sømmet, så jeg sprøjtede efter alt for kort tid, det bedste jeg havde lært.

Miss-L fortalte, at hun havde haft andre planer med at kombinere pikspilleriet med brændenælder. Men det valgte hun så at udskyde til en anden gang.

Jeg blev "afmonteret" og efter lidt oprydning og et bad, drak vi kaffe og snakkede om dagens oplevelse.

Jeg synes, det havde været en rigtig god slaveoplevelse, og Miss-L var også tilfreds. Den spændende oplevelse og gode kemi gav således grundlag for at fortsætte en anden god gang, når Miss-L skulle bruge en arbejdsslave. Jeg kørte således derfra med en god fornemmelse i kroppen. Og virkningen og både pisk og brændenælder holdt sig et døgnstid.

Efter dette meget vellykkede besøg fantaserede jeg om den store brændenælde-tur, som Miss-L mente, at jeg havde til gode. Men ikke mindst en kombination af en stram ophængning i krog og ophængning på væggen, mens miss-L bruger brændenælder eller andet på min krop får det til at krible på udsatte steder.

Måske vil hun en gang binde mig stramt op på væggen og med klemmer og bånd på pik og nosser markere sin magt for derefter at klæde sig nøgen foran mig, mens jeg står bundet og hjælpeløs. Hendes dejlige frodige krop ophidser mig meget at tænke på. Med tanken om at hun er nøgen, kan hun så pirre og piske min krop langt ud mod kanten - tror jeg.

Louise