"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Stenbedet

Det er aldrig helt klart hvad et besøg hos Miss Louise ville komme til at indeholde. Denne gang havde jeg dog fået en melding om, at det drejede sig om havearbejde. Jeg medbragte derfor gummistøvler og regnfrakke.

 
Ved ankomsten fik jeg at vide, at der skulle fjernes ukrudt i et stenbed, hvor der skulle plantes et par kristtjørn. Jeg fik straks et billede for mit indre blik af havearbejde i gummistøvler, guldbikini og en regnfrakke uden på, hvis det var regnvejr. - Men sådan blev det dog ikke.
 
Efter kaffe og rundstykker blev jeg beordret til at smide tøjet, tage slavehalsbåndet på og lægge mig på alle fire foran Miss Louise, således at hun havde fri adgang til min røv. Røvhullet blev forsigtig udvidet med fingrene og måske en eller anden genstand!. Derefter blev analkrogens kuglen presset op. Den føltes stor, men Miss Louise viste ingen nåde og efter et øjebliks smerte var den på plads. Den blev fæstnet til halsbåndet med en kæde på ryggen.

 

Så blev jeg kommanderet op og tage alt tøjet på. Ved enhver bevægelse flyttede krog og kugle sig inden i min tarm. Det var på en gang smertende, frækt og meget pirrende. Så var det ud og komme i gang med lugearbejdet. Det skred godt frem selvom en hver bevægelse straks forplantede sig til min røv, hvor kuglen på krogens ende kørte lystigt rundt og pirrede hele tiden. Det var ret frækt, fordi jeg hele tiden måtte tænke på den. Efter en tid var stenkanten renset og ukrudtet, overvejende brændenælder, hakket op i selve bedet. Der manglede blot at klippe nogle skud ned. Dem skulle jeg tage næste gang med en rosensaks.

 

Jeg blev derefter kommanderet til at plukke brændenælder. Det måtte ikke være de store fra i foråret, men skulle være nogle små planter, der var kommet op efter at græsplænen var slået. Det skulle vise sig at få nogle helt særlige følger.

 

Inde hos Miss Louise blev jeg kommanderet til smide tøjet og tage håndledsmanchetter på. Derefter blev min manchetter monteret til bøjlerne på væggen. Jeg stod nu med højt hævede, spredte arme og var ude af stand til at flytte mig ret meget. En strikket hætte blev trukket over mit hoved, så jeg var fuldstændig afskåret fra at se, men kunne frit trække vejret gennem stoffet.
 

Jeg havde været så letsindig at medbringe nogle tunge duge-vægte, udformet som frugter og forsynet med en kraftig klemme. De var beregnet til at hindre, at dugen ikke fløj af havebordet. Men Miss Louise var straks klar over at fire lavthængende frugter hørte hjemme helt andre steder - i et andet stenbed.  De blev straks monteret på min pung. Det var noget der bed. Klemmerne var beregnet til at holde i blæsevejr og var derfor meget kraftige. Vægten betød at huden yderligere blev trukket ned.

 
Efter en tid havde jeg den største lyst til at bruge mit pauseord. Men jeg bed den stærke smerte i mig, selvom jeg jamrede mig. Min "slavestolthed" bød mig at give Miss Louise den længst mulige fornøjelse. Til sidst fjernede Miss Louise frugterne - men så gjorde det først ondt. Nu strømmede blodet til og jeg prøvede at bevæge mig uden at det lykkes ret godt - en stille massage af stedet hvor klemmerne havde siddet ville have gjort godt - men jeg kunne ikke og Miss Louise gjorde det ikke. Jeg kunne fornemme Miss Louises tilfredse smil, selvom jeg intet kunne se.

 

Det er jo interessant at tænke på at sadister tager sig mange fornøjelser samtidig med, at de skænker dem til os masochister. Det er så vores formål at give sadisten så vide grænser som muligt - det er jo det mindste vi kan gøre. Det er således et stort ansvar og en stor glæde at tjene en dygtig sadist.

 

Miss Louise tog nu fat med brændenælderne. Inderlår, baller og ikke mindst nosser og pik fik en ordentlig omgang. Mange ting gjorde, at det blev meget voldsomt. Brændenælderne havde en overordentlig kraftig virkning, fordi de var meget nye og helt friske. Jeg havde lige barberet pik og nosser (mit eget lille stenbed) en time før, jeg mødte hos Miss Louise. - Jeg plejer at gøre det aftenen før, så bliver huden knap så følsom. Endelig tror jeg at Miss Louise havde lært, at når brændenælderne blev ført over huden med toppen først, så er virkningen langt kraftigere.
 
Skønt det var næsten lige så voldsomt som at onanere i en pose med brændenælder eller rulle sig i dem, gjorde jeg mig store anstrengelser for ikke at opgive og bruge mit pauseord. Det var jo samtidig vildt ophidsende, pirrende og frækt. Mens Miss Louise brugte brændenælderne kunne jeg ikke lade være med at vride mig. Det gjorde sin virkning i min tarm, hvor analkrogen bevægede sig rundt - ophidsende og smertende på en gang. Jeg var helt væk og svævede rundt i min egen smerteverden uden at ænse andet omkring mig.
 

Miss Louise satte et kondom på, gned og suttede på pikken flere gange, men smerten gjorde at jeg ikke kunne få udløsning, selvom pikken var stor og stiv. Til sidst blev min ene arm frigjort og jeg blev kommanderet til selv at onanere mig til udløsning, mens Miss Louise brugt brændenælderne flittigt på mine nosser. Til sidst sprøjtede jeg i kondomet.

 

Jeg blev sendt i bad, hvor jeg fjernede kondom og analkrog. Selv om det havde været en usædvanlig hård omgang, havde det været noget af det frækkeste jeg havde oplevet hos Miss Louise. Jeg var helt væk i smerten, mens jeg stod bundet og Miss Louise brugte brændenælderne på mine følsomme nosser.

 
Jeg slap overraskende for den ydmygelse, at optræde udendørs i guldbikini samt at spise min egen sæd denne gang. Ja spanskrørerne så jeg heller ikke.

Til gengæld var brændenælderne overraskende smertefulde og langtidsvirkningen betød at der gik et par timer inden smerterne forsvandt og omkring 8 timer inden mine nosser ikke kløede mere. Jeg priser mig lykkelig for ikke at være allergisk over for brændenælder.

 
Tak Miss Louise
 
 
Louise