"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

2. besøg

Ludertøsen havde været en tur på Fyn, aftalt med Miss L, at "hun" skulle komme og servere en kop kaffe om søndagen.

Det blev vist det man kalder aftenkaffen - næsten. Inden ludertøsen kom hjem og afsted igen var klokken allerede lidt over mange. Nå men ankom til den nye tid, påklædt som aftalt med tøsetøjet inden under - det var der så en særlig grund til. Miss L. havde nemlig en plan - ludertøsen skulle lige op på loftet med nogle ting, derefter tøjet af og finde en græsmåtte (kunstgræs). Måtten skulle placeres i stolen ved pc'en. Ludertøsen blev lænket til skrivebordet for at ”hun” ikke skulle stikke af. Sådan en måtte sidder man ikke specielt godt på - man sidder i hvert fald stille! Opgaven var så at være sekretær og få skrevet nogle bogtitler ind så Miss L. lettere har overblik over sit bibliotek.

Da opgaven var færdig blev ludertøsen låst fri og fik så lov at komme hen til Miss L for en belønning - klemmer i brysterne og lidt pisk på røven mmm. Da Miss L. syntes, det var ok fik tøsen lov at hente en lille tallerken (så lille som muligt var ordren) hun fandt en underkop. Sæt den foran og spil pik for mig var næste opgave. Du rammer tallerkenen og IKKE forbi!!! Natuligvis var ludertøsens svar. Ludertøsen sprøjtede på tallerken og viste det til Miss L. der lidt efter beordrede tøsen til at slikke tallerkenen (underkop) ren. Tak.

Ludertøsens besøg sluttede med at ”hun” så en anordning til at spænde på en tøsepik - og blev stillet i udsigt at den skal prøves næste gang ligesom den næste gang skal ”hun” spændes op på væggen.

Ludertøsen lavede en afsluttende kop kaffe til Miss L, pakkede sammen og kørte meget tilfredsstillet hjem igen.
 
 
Louise