Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / burning slave / Rosenbedet og den glemte ramme

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Rosenbedet og den glemte ramme

 

Af: burning slave
 
Ved dette besøg havde jeg fået besked på at være glatbarberet på nosser, inderlår og analt samt medbringe min nye konstruktion, en "bondage-ramme", der var tilpasset en bestemt madras hos Miss L. Desuden skulle jeg medbringe gummistøvler, regnjakke og guldbikini. Jeg skulle ikke have beklædningsgenstandene på, når jeg ankom, så det havde jeg selvfølgelig heller ikke.
 
Jeg ankom som aftalt - bortset fra at jeg havde glemt bondagerammen. Ups !!!
 
Jeg indrømmede straks ved ankomsten den store fejl. Jeg så til gengæld straks glimtet i Miss L's øjne - et glimt der varslede straf, men hun sagde ikke noget om straffen. Jeg skyndte mig at tilbyde at komme igen få dage efter med rammen. Det blev aftalt.
 
Efter en hurtig kop kaffe blev jeg kommanderet til at klæde mig af. Jeg havde taget et par små frække kvindetrusser på - men det opdagede Miss L. ikke !!!
 
Jeg blev kommanderet på knæ foran Miss L. med enden vendt mod hende. Efter visse forberedelser blev analkrogen presset op, hvor Miss L. ønskede den - jeg synes den var stor denne gang, men det kan jo ikke passe. Jeg modtog den uden at klage mere end højst nødvendigt. Derefter blev den monteret til halsbåndet med en (meget kold) kæde.
 
Jeg blev nu kommanderet til at iføre mig bikinien. Både trusser og BH blev stoppet grundigt ud med friske brændenælder. Derefter fik jeg lov til at tage min regnjakke på for at beskytte lidt med efterårskulden. Jeg kan jo kun glæde mig over Miss L's godhed. Jeg tænker jo på hvad hun kan finde på at sende mig ud i til vinter når der bliver sne i haven - nøgen i sneen en vinteraften.
 
Jeg gik i haven og begyndte at fjerne græstørv på det område, hvor det nye rosenbed skulle være. Græstørvene blev båret tværs over haven til et sted, hvor både naboen og forbikørende kunne se mig. Men da jeg havde regnjakke på kunne eventuelle tilskuere kun se mine bare ben. Det var der nok ingen der opdagede. Naboen synes ikke at være hjemme.
 
Det var som tidligere meget frækt og pirrende at arbejde med den monterede analkrog og brændenælderne i BH'en. Analkrogen virkede hele tiden. Mens brændenældernes virkning aftog efter ½ times tid. På et tidspunkt måtte jeg lægge regnjakke på grund af solskin. Men jeg ventede med at flytte græstørv til den anden ende af haven indtil solen forsvandt og jeg tog jakken på igen. Det blev i øvrigt derefter så koldt, at jeg måtte bede Miss L om at få lov til at tage mine lange bukser på.
 
Da bedet var ryddet gravede jeg jorden godt i gennem og plantede to kristtjørn og en rose i bedet efter Miss L's præcise anvisninger.
 
Efter anlæggelse af bedet skulle der plukkes friske brændenælder.
 
I Miss L's stue måtte jeg fjerne BH'en mens hun iførte sig solide gummihandsker og gik i gang med en grundig behandling af mine baller, inderlår, nosser og pik med de friskplukkede brændenælder. De var af de unge skud, som virker stærkt. Ikke mindst på ballerne, hvor jeg ikke havde prøvet det i den grad før. Det blev dog endnu stærkere da pikken blev ført helt ned i buketten og Miss L begyndte at spille pikken, der var helt omgivet af brændenælder. Jeg kunne dog ikke skjule min ophidselse, da pikken blev mere og mere stiv. Men nælderne brændte hele tiden kraftigt.
 
Miss L stoppede og jeg blev kommanderet til at hente et kondom og lade Miss L spille min pik i det. Hun havde dog forinden truet med at fylde kondomet med hakket, stærk chili - hun gjorde det heldigvis ikke. Jeg ved at det er meget slemt, da jeg har prøvet det en gang før.
 
Miss L snakkede flere gange om sine spanskrør, men jeg håber at den meget kraftige brændenældebehandlig må være straf nok for min forglemmelse og småfejl.
 
Jeg lod min taske med nogle ting blive hos Miss L til næste gang jeg besøgte hende. Nu kan hun derfor ikke bede mig ankomme i guld-BH, netstrømper eller andet af den slags på, da det ligger i tasken. Jeg kan jo næppe forestille mig at ankomme i mindre.
 
I øvrigt var pikken rød og kløende efter brændenælderne de næste 12 timer. Det var jo frækt og ophidsende at blive tvunget til at fokusere på. Virkningen på ballerne forsvandt dog først efter 24 timer. Det sidstnævnte sted var dog ikke så frækt, men nærmest kun irriterende.
 
Således mærket tog jeg af sted for at vende tilbage få dage efter med en bondage-ramme. Hvordan og hvor langvarigt Miss L har fantasi til anvende den, vil jo vise sig !!!! 
Louise