Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / ludertøsen

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

ludertøsen

"She'll bring out the best
and the worst you can be."
 
"She's Always A Woman to me"
Billy Joel
Første besøg:
En ludertøs beretter:
 
Ludertøsen havde endelig fået lov at få foretræde for Miss L. Tøsen ankom som hun skulle kun iført g-streng, selvsiddende strømper, sorte støvler med nogenlunde høje hæle og BH. Tøsen havde kørt det meste af vejen på denne vis dvs næsten en time.
Tøsen ankom til aftalt tid og blev budt indenfor og taget i øjesyn, Tøsen blev da sat i arbejde med at vaske reoler og hænge disse op. Derefter fik tøsen lov til at sidde og drikke en kop kaffe samen med Miss L. dejligt! Så var det en tur i haven for tøsen ud og hent brændenælder pyy der er godt nok mange!

Så blev Ludertøsen ellers pyntet op med klemmer samt en nydelig rød røv - som en tøserøv skal være! herefter blev de til lejligheden plukkede brændenælder taget i anvendelse og tøsens røv bryster ryg mmm fik en omgang med nælderne!
 
Med en megastiv pik og MEGET rød røv fik ludertøsen så en cola og en kop kaffe at køre hjem på - MED den besked at der den følgende uge er frit spil af ludertøsens pik, derefter en uge UDEN at røre!! Ludertøsen kørte således opløftet og lettere øm og rød bagi afsted med en rigtig RIGTIG god fornemmelse af en godt besøg hos Miss L.
 
1000 tak for et dejligt besøg hos dig Miss L.
 
knus
Ludertøsen
Louise