Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / burning slave / Guldbikini og de tre spanskrør

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Guldbikini og de tre spanskrør

Af: burning slave
 
Gennem en periode havde min herskerinde Miss L forberedt mig på, at jeg ved det kommende besøg skulle jeg prøves af for alvor. Hun ville udsætte mig for sine tre spanskrør!!
 
Det rystede mig lidt, da jeg har et meget anstrengt forhold til spanskrør og oplever afstraffelse med spanskrør som meget smertefuldt. Men uanset, hvad jeg skrev i flere mails, fasthold Miss L sin ide, og jeg fik blot besked på at forberede mig mentalt på oplevelsen.
 
Heldigvis havde jeg fundet og købt en guldfarvet bikini i Netto. Det skrev jeg til Miss L. Straks fik jeg besked om at møde op i den ved "spanskrørsmødet". Det var ok at have den på under tøjet, men hvis jeg mødte op i den alene, ville jeg få en belønning.
 
Jeg ankom iført guldbikini, idet jeg havde klædt mig om i skoven nogle kilometer før og blot smidt en løs skjorte over skulderen på den sidste del af turen. Jeg trådte således  ud af bilen og ind i Miss L. stue kun iført bikinien. Desværre kom jeg for sent.
Det første jeg lagde mærke til var, at der var lagt tre spanskrør frem til skue.
 
Jeg hilste pænt på min dejlige herskerinde Miss L. Jeg overrakte hende en lille gave, en buttplug-formet citropresser fra Rema 1000. Miss L lovede mig en straf for ikke at kunne holde tiden.
 
Hun startede legen med det samme, idet jeg blev sendt ud efter brændenælder, som blev brugt til at udstoppe bikinien godt og grundigt. Skønt sommeren var ved at gå på hæld, var deres brændende virkning stadig meget effektiv. Jeg fik dog ikke halsbånd på, som jeg ellers havde fået at vide på forhånd. Men da vi var igang, havde jeg jo ikke ret til at kommentere dens slags uden at blive spurgt.
 
Derefter blev jeg sat til at ryde op på Miss L's terrasse, Fjerne affald og tømme urtepotter med udgåede blomster. Hvert et skridt og hver en bevægelse aktiverede en brændenælde et eller andet sted, så det var et sæt "arbejdstøj" med en helt særlig virkning i den følgende tid.Terrassen ligger diskret bag huset, men når jorden fra urtepotterne skulle fjernes, skulle den placeres i den anden ende af haven, hvor naboen ville kunne se mig, ynkelige bikiniklædte slave, hvis han var hjemme. Jeg fandt aldrig ud af, om han var hjemme. En både ydmygende og fræk situation.
 
Værre var det, at noget af affaldet skulle i en affaldscontainer, der stod på hushjørnet ud til den stærkt befærdede vej, der gik tæt forbi. Jeg tog tilløb et par gange og skyndte mig ud, da jeg troede, der var et ophold i trafikken. Men en lastbil kørte dog forbi, mens jeg stod ved containeren. Jeg ved ikke, om han så mig. Men ydmygende og frækt var det.
 
Efter oprydningen blev jeg kaldt ind, fik ordre til at fjerne brændenælder fra bikinien, fik manchetter og halsbånd på og blev bundet op ad væggen i en stram kædebondage. De kolde stramme kæder mod huden er meget ophidsende og spændende. Men mine tanker kredsede hele tiden om spanskrørerne på det lille skab ved siden af. Bikinien blev fjernet.
 
Så begyndte Miss L. med det første spanskrør. Hun slog ikke så hårdt i første omgang, som jeg havde frygtet. Men slagene faldt som små hurtige rap. Men efterhånden blev ballerne nok mere og mere røde, så da hun skiftede til det andet og siden d. 3. spanskrør, begyndte det at gøre noget ondt, og jeg måtte klage og jamre for at udholde det. - Miss L fortalte nogle dage senere, at hun havde fået orgasme på det tidspunkt. Jeg stod hele tiden og frygtede, at det skulle ende med et eller flere ordentlige rap. Miss L blev dog ved med sine små rap, og ballerne blev rigtig ømme. Jo, spanskrør er ikke rare ved mine baller uanset, hvordan slagene falder.
 
Langt om længe stoppede Miss L, og jeg blev løsnet. Jeg fik siden at vide, at når jeg ikke fik et hårdt rap med hvert spanskrør, var det belønningen for at ankomme kun iført bikini.
 
Nøgen blev jeg kommanderet hen foran Miss L's stol, hvor der blev sat forskellige klemmer i brystvorter og nosser. Nogle særligt stramme klemmer blev sat i nosserne og gjorde meget ondt. Men værst var det med selvstrammende klemmer med kæder i mine følsomme brystvorter. Jo, Miss L kender efterhånder mine svage punkter nær mine grænser. Det er, som om de skal rykkes lidt hver gang. Men sådan er en god herskerinde vel?
 
Jeg blev kommanderet til at tage manchetter og halsbånd af, og slutreplikken fra Miss L. var: "Jeg går ud og laver kaffe, så må du gå ud og onanere på badeværelset. Det er din straf for at komme for sent".
 
Der stod jeg så alene og fik udløsning. Det var jo ydmygende, men ikke særligt frækt. Men jeg må se at være mere præcis næste gang.
 
Jeg vaskede mig og gik derefter ind og drak kaffe, mens vi drøftede dages oplevelser. Miss L ønskede at beholde bikinien!
 
Louise