Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / burning slave / Bondagerammen

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Bondagerammen

Skrevet af: burning slave
 
Jeg ankom forventningsfuld til Miss L.
 
Jeg medbragte en bondageramme, som var lavet efter Miss L's anvisninger og tilpasset hendes madras. Rammen kunne ligge præcis omkring madrassen. Der manglede nogle detaljer, der betød at jeg kunne transportere den som en uskyldig udseende dørramme til en hønsegård, samtidig med at den kunne være i bilen.
 
Vel ankommet blev jeg beordret til at tage halsbånd på og trække bukserne ned. Analkrogen blev monteret og med kæde blev den forbundet med halsbåndet. Halsbåndet var meget stramt og kun med store overvindelser kunne jeg gå med det. Jeg besluttede straks at jeg næste gang ville medbringe et lidt længere halsbånd der kunne sidde bare ½ cm løsere, Jeg blev derefter beordret til at gennemgå indholdet af min medbragte taske og straks derpå at klæde mig af og iføre mig en sort dameundertrøje og et par sorte dametrusser, som lå i tasken. Analkrogen forblev stadig inderst. På grund af det kølige vejr fik jeg lov at tage bukser og trøje uden på.
 
Jeg blev derefter sendt på havearbejde i det stenbed, jeg tidligere havde arbejdet på. Denne gang havde jeg en beskæresaks med, så det var muligt at lave endnu mere lys til bedet. Det var endnu en gang pirrende og smertende at gå og arbejde med den monterede analkrog. Hver gang jeg bøjede mig eller drejede mig, rørte den mig et nyt sted med sin kugle. Samtidig strammede både trøje og trusser. Uha!
 
Da det begyndte at mørkne, gik jeg inden døre og blev jeg beordret til at smide bukser og trøje, således at jeg kun var iklædt sort dametøj, mens jeg montere bondagerammen. De to vinkelstykker blev skruet sammen. En del af bunden blev dækket af en plade. Ydersider og ender blev forsynet med kroge med 20-25 cm afstand. Madrassen blev lagt på plads på pladen i rammen.
 
Jeg fik en oppustelig butplug anbragt i anus. Mens Miss L pumpede den op, blev jeg kommanderet til at trække en hætte over hovedet og lægge mig på ryggen på madrassen. Derefter tøjrede Miss Louise mig med kæder fra mine håndmanchetter til rammen. Et uldent tæppe, der kradsede blev lagt over mig inden kæder blev trukket på tværs over min krop.
 
Jeg fik lidt kløe under næsen, men ellers var det en meget blid bondage, hvor jeg kunne bevæge både hænder og fødder. Ha! Blandt andet kunne jeg puste butpluggen lidt op da den var ved at glide ud. Det sidste opdagede Miss L og påtalte det bagefter. Det er ikke nemt, fordi det var måske blevet straffet hårdt, hvis den i stedet var smuttet ud.
 
Men det er jo ikke sikkert det bliver så blidt næste gang. Jeg lå i hvert fald og fantaserede om at ligge her en gang, hvor jeg kunne mærke trækket fra kæderne på både hænder, fødder og eventuelt opbundne pik og nosser.
 
Desuden fantaserede jeg om hvordan Miss L fik gæster enten i form af en mand eller kvinde, som skulle give mig en yderligere behandling alene eller sammen med Miss L, mens jeg lå blindet og fastbundet.
 
En Anden fantasi drejede sig om at blive bundet ind i husholdningsfilm, således at både arme og ben var surret tæt ind til kroppen, mens jeg var bundet til rammen med kæder. Miss L kunne skaffe sig adgang til pik og nosse med en saks for derefter at påføre mig smerte på den ene eller anden måde.
 
Jeg blev kaldt til stede fra min fantasiverden i bondagens vold af Miss L, der senere fortalte at jeg havde ligget ca. en time.
 
Nu blev jeg beordret til at hente et kondom. Stående med front mod Miss L blev jeg beordret til at ornanere mens hun sad i sin stol og med sine stærke fingre bearbejde min pung med nap og hårde træk. Det eneste der manglede var at jeg var bundet helt fast, så jeg ikke kunne reducere trækket ved at gå lidt ned i knæ.
 
I øvrigt føler jeg, at jeg tåler mere smerte, hvis jeg er bundet solidt fast. Det gælder også hvis jeg modtager pisk eller andet smertende behandling. Fastbundet på arme, ben og krop kan jeg ikke undvige og må koncentrere mig helt om at modtage.
 
Sådan var det ikke denne gang. Til sidst sprøjtede spermen ud i kondomet.
Jeg blev sendt på badeværelset for at fjerne kondom, kvindetøjet, afmontere butpluggen og få et tiltrængt bad.
 
Jo, det var en markant indvielse af bondagerammen med arbejde, bondage og smerte - Tak
Louise