Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / burning slave / Efterårsnælder

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Efterårsnælder

Jeg var blevet kommanderet til at ankomme udelukkende i netstrømper og guldbikini. Desuden skulle jeg medbringe varmt tøj - og for min egen skyld noget mælk, havde Miss L skrevet. Det var i efteråret og jeg skulle ankomme ved aftenstid. Derfor tænkte jeg, at det mest spændende var om det regnede eller var meget koldt. Ingen kunne jo se mig, når jeg gik ind til Miss L. Jeg havde skiftet fra almindelig tøj til det påbudte slavetøj i en nærliggende skov.

 

Miss L havde mod forventning sørget for udendørslamper med masser af lys. Så jeg stod badet i lys, da jeg trådte ud af bilen. Jeg var meget synlig fra vejen, der gik tæt forbi huset og et par andre lamper sørgede for, at jeg var synlig fra naboens vinduer, når jeg gik omkring huset til indgangen. Det var også koldt den aften.

 

Jeg medbragte noget smør, da vi skulle starte med en varm bolle. Men inden de var bagt, blev jeg sendt ud med affaldsposen. Den skulle i en skraldecontainer, der står ved husgavlen tæt ved vejen. Jeg måtte således gå, badet i lys, hele vejen rundt om huset og ud til vejen i netstrømper og guldbikini. Et par biler passerede; men måske så bilisterne ingenting på grund af deres fart.

 

Vel inde igen blev jeg kommanderet til at finde analkrogen og stille op med trusser og netstrømper nede om knæene. Derved fandt Miss L ud af, at jeg havde taget et par ekstra trusser på under netstrømperne - de var gode til at holde på mine ædlere dele. Jeg modtog en irettesættelse, da jeg ikke havde fået lov til at tage de ekstra trusser på.
 
Jeg fik halsbånd på, analkrogen blev presset op i røven og en kæde mellem krogen og halsbåndet sørgede for, at den blev, hvor den skulle og endda trak krogen opad når jeg bøjede mig lidt frem.

 

Efter lækre lune boller, hvor jeg sad på analkrogen på en stol, blev jeg sendt ud i haven med en lommelygte for at plukke brændenælder. Jeg havde en teori om at, når vi havde haft de første nattefrost ville brændenælderne miste en væsentlig del af deres kraft. Miss L mente at det burde afprøves i praksis !

 
Det var blevet rigtig koldt og blæsende. Så jeg håbede virkelig ikke at Miss L ville afprøve nogle af mine fantasier om at anbringe mig nøgen i langtidsbondage ude på græsplænen - det ville blive virkelig koldt den aften. Det var koldt nok at gå rundt i nogle minutter og plukke brændenælder kun iført netstrømper og bikini.

 

Vel inde igen skulle Miss L have fodbad og fodmassage med videre.

Det fik hun. Efter fodbadet blev fødderne masseret og hård hud blev skrabet af. Efter at have tørret fødderne, gav jeg mig til at slikke og sutte grundigt på tæerne - noget Miss L nød meget. Ja så meget, at det nok ikke er sidste gang jeg skal sørge for hendes velvære på denne måde.

 

Efter dette blev mine hænder bundet på ryggen og pik og nosser blev bundet op med en tyndsnor. Miss L nye pik-bondage-bræt blev monteret. Det var frækt og pikken var begyndt at stritte. Jeg kunne mærke at Miss L frydede sig, da hun strammede til og den stive pik og nosser blev bundet ekstra stramt op.
 
Nu kom brændenælderne i brug. Jeg kan garantere at de ikke havde mistet deres kraft. De sved virkeligt voldsomt på de udspændte kønsdele. Det blev ikke bedre af, at jeg i mit overmod havde barberet mig, lige før jeg kørt hen til Miss L. Jeg viste godt at nybarberet hud er meget mere følsomt, end hvis der er gået blot nogle timer efter barberingen. Men jeg troede jo at brændenælderne havde mistet deres kraft.

 

Herefter blev jeg bundet op ad væggen, forsynet med en blindfold og behandlingen med brændenælderne fortsatte. Nu blev den desuden kombineret med chiliolie og måske andre stærke sager. Jeg må indrømme at det gav anledning til megen klage og stønnen. Hver gang jeg vred mig gnavede analkrogen desuden rundt langt oppe i røvhullet. Miss L frydede sig og jeg stod igennem uden brug af pauseord. Jeg kunne endda takke nej til mælken, der kunne have taget den værste virkning af chilien.
 
Miss L havde tænkt sig, at jeg skulle have været bundet i langtidsbondage ude i hendes kolde garage. Men hun blev formildet af den gode indsats omkring fodbehandlingen og droppe langtidsbondagen denne gang. - Ja man kan forestille sig mange ting når man køre hjemme fra. Kun kan man være sikker på at Miss L er fuld af overraskelser og helt uforudsigelig.

 

Endelig blev jeg bundet fri og efter et tiltrængt bad sluttede vi af med en kop kaffe og jeg kunne forlade Miss L i mit almindelige tøj. Men nu var det også begyndt at regne.

Louise