Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / burning slave / BP Brændende Pik

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

BP Brændende Pik

Af: burning slave

Mit besøg hos Miss-L havde en særlig karakter i dag. Dels gennemført vi en lang, hyggelig og meget gavnlig samtale inden vi begyndte at lege og dels blev legen udsædvanlig intensiv.

Efter samtalen blev jeg udstyret med halsbånd og derefter sendt ud på arbejde, græsslåning. Det var dog ikke særligt vellykket. Maskineriet kunne ikke starte. Efter mange forsøg måtte jeg opgive og blev i stedet bedt om at plukke en god buket brændenælder og tage dem med ind.

Efter at have låst døren og trukket gardinerne for blev jeg kommanderet til at klæde mig helt nøgen. Miss-L tog solide sorte gummihandsker på. Jeg blev kommanderet til at stå foran hende, mens hun med hele buketten strøg mine inderlår, mine nosser, min pik og ikke mindst mit pikhoved. Det var en vild dejlig smerte bortset fra pikken og ikke mindst pikhovedet, der nok skulle have ventet, til jeg var varmet lidt mere op. Men jeg skal jo ikke bestemme under legen.
 
 

Aftalen jo ret klar: når først jeg havde undergivet mig Miss-L's kommando, var det hende, der bestemte og hendes fornøjelse, der var afgørende. - Jeg kunne vælge at bruge pauseord eller stopord, men der var vi jo heller ikke ude.

Fornøjelsen fortsatte efter, at hun havde kommanderet mig til at vende mig om og bukke mig ned. De blide strygninger med brændenælderne sendte smertebølger gennem mit underliv - det var meget speciel smerte, der tiltog i styrke og samtidig voldsomt ophidsende. Når det gik ud over pikken var der mange gange, hvor jeg var tilbøjelig til at bruge pauseord. Men jeg gjorde det ikke.

Miss-L blev ved i lang tid.

Miss-L fotograferede også mine baller. Jeg fik billederne tilsendt dagen efter og der var voldsomt mange blærer på ballerne.

Da denne ubundne øvelse havde stået på i længere tid fik jeg remme om håndledene og blev bundet op på væggen med ansigtet ind mod væggen og ballerne frit tilgængelige.

Det gav Miss-L lejlighed til at fortsætte med brændenælderne. Da jeg nu var delvis bundet, tålte jeg mere smerte. Miss-L gik nu over til at bruge forskellige piske. De virkede meget kraftigt på grund af brændenælderne. Men jeg tålte nok ret gode slag.

Jeg stod og drømte om en rigtig stram kædebondage med analkrog. Måske havde jeg bedre tålt og nydt behandlingen - men bagefter mindede jeg mig selv om, at det jo var for Miss-L fornøjelse der var i centrum. Det var mit bestemte indtryk, at hun nød min jamren og smerte. Det var jo det vigtigste.

Efter turen på væggen blev jeg bundet ned, og brændenælderne blev lagt i en plastpose. Posen blev trukket over pikken. Miss-L gav sig nu til at spille min pik ned i posen. Da det ikke resulterede i en udløsning, blev jeg kommanderet til selv at onanere.

Men på trods af at jeg for flere år siden havde fået udløsning på denne måde, lykkedes det ikke umiddelbart. Smerterne på pik og pikhoved var for voldsomme.

Posen blev fjernet og jeg blev sat til at onanere lige foran Miss-L, mens hun kiggede interesseret på. Da jeg var lige ved at komme, bliv posen trukket på igen, og jeg sprøjtede, mens brændnælderne lå tæt omkring pikken. Da jeg havde fået udløsningen, steg smerten på pikhovedet. Jeg er altid blevet enormt følsom på pikhovedet lige efter en udløsning. Her blev det jo helt vildt, fordi brændnælderne gjorde deres virkning på det følsomme pikhoved.

Efter lidt eksperimenteren med en nosse-knuser, der ikke helt virkede, indstillede Miss-L sine sadistiske lege for i dag. Efter en kop kaffe, aftale om et nyt møde og et dejligt knus forlod jeg min herlige herskerinde.

Behandlingen med brændenælderne havde været mere langvarig og intens, end jeg før havde prøvet, så det var ikke sjovt at sidde i bilen og køre en længere tur. Kontorstolen senere var ikke bedre. Det gjorde desuden længe ondt på pik og pikhoved. Jeg tog tidligt hjem og gik tidligt i seng, da jeg følte mig lidt groggy i hovedet. Om det var smerteoplevelsen eller brændenældernes virkning ved jeg ikke. Smerterne aftog, og jeg sov udmærket hele natten. Der var ingen blærer at se, da jeg vågnede næste morgen. Her dagen efter kan jeg stadig mærke virkningen, når jeg sætter mig på en stol. - jo så sender jeg endnu en venlig tanke til Miss-L.

Louise