Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / burning slave / At feje for postbudet

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

At feje for postbudet

Jeg var blevet kommanderet til at ankomme i små sorte trusser og netstrømpebukser og intet andet.

 
Derfor måtte jeg på vejen ud til Miss L finde mig en diskret rasteplads i skoven. Her klædte jeg mig nøgen og trak derefter strømpebukser og sorte trusser på og til sidst et par sandaler. Det regnede ganske let, men regnen gjorde blot situationen mere erotisk ophidsende. Jeg stod bag bilen, men var hele tiden opmærksom på, om der kom andre biler, mens jeg klædte om. Da der endelig kom en bil var jeg omklædt og jeg nåede lige at hoppe ind i bilen.
 
Jeg kørte ud til miss L og gik fra bilen og ind til indgangen iført de begrænsede og feminine klæder. En enkelt bil passerede på vejen, da jeg trådte ud, men bilisten opdagede næppe noget. Jeg medbragte rundstykker og blev hjertelig modtaget. Efter kaffe og rundstykker blev jeg sendt ud i haven for at plukke brændenælder. Miss Louise tog gummihandsker på og kommanderede mig derefter til at trække strømpebukser og trusser ned. Nu startede hun en grundig behandling af inderlår, nosser pik og pikhoved. Det gjorde virkelig ondt i dag. Det er særlig svært, når jeg ikke bliver bundet, fordi jeg også skal bruge energi på at holde balancen og ikke trække mig bort. Jeg glæder mig til at blive helt pacificeret en gang, så jeg kun skal koncentrerer mig om at modtage smerten. Jeg blev kommanderet til at trække strømpebukserne op. Brændenælderne blev stoppet ned bag stømpebukserne, og trusserne trukket op. Derefter blev jeg sendt ud i bilen efter regnfrakke, lange arbejdsbukser. Da jeg åbnede bilen og fandt tøjet frem kørte flere biler forbi. Det føltes meget frækt og ydmygende at stå med strømpebukseenden ude af bilen og finde tøjet, mens bilerne kørte tæt forbi.
 
Vel ankommet inde hos Miss L igen tog jeg regnfrakke og lange arbejdsbukser på samt et par sandaler. Derefter blev jeg sendt ud foran huset og feje omkring hoveddøren. Her kørte bilerne hele tiden forbi. Men ingen kunne se noget særligt. Kun hvis man kom tæt på var strømpebukserne i sandalerne helt tydelige.
 
Det var der dog lige pludselig en bil der gjorde, nemlig postbudet. Jeg mærkede at sveden sprang, da jeg stod lige ved døren, hvor han skulle ind. Jeg trak mig lidt til en side og tror ikke at han opdagede noget. Da han var kørt, kunne jeg feje færdig ved døren.
 
Inde ved Miss L blev jeg nu beordret til at tage tøjet af, tage manchetter på og lægge mig på bondagemadressen. Jeg fik en strikket hætte og hovedtelefoner på. Derefter blev jeg bundet godt fast med kæder til bondagerammen. Det føltes godt, da Miss L strammede godt til. Nu lå jeg sådan en rum tid. Pludselig mærkede jeg, at noget blev smurt på mine nosser og et øjeblik efter sved det helt vildt - jeg fin senere at vide, at det var hvid tigerbalsam. På grund af den stramme opbinding kunne jeg virkelig koncentrer mig om smerterne. Et øjeblik efter bredte smerten sig til pikken, der også havde fået en ordentlig omgang.
 
Bølger af sviende smerte slog på pik og nosser, men aftog efter nogen tid. Så mærkede jeg små slag på de ømme nosser og pikken. Miss L havde fået fat i en pisk eller et spanskrør, som hun legede med. Jeg lå hele tiden og frygtede at hun ville slå rigtig. Men hun undlod det heldigvis.
 
Efter lang tid blev jeg løsnet og blev sendt hen i den anden ende af stuen efter en plastikdørmåtte, som jeg skulle sætte mig på, mens jeg drak kaffe. Den stak voldsomt, specielt på nosserne. Jeg kom straks til at tænke på, at det havde nok ikke gjort så ondt, hvis jeg nu havde tabt mig de 10 kg jeg burde. Men det var jo lidt sent at tænke på.
 
Nu lo Miss L., idet hun kom til at tænke på, at hun havde problemer med sin bruser og at der kun var koldt vand på badeværelset. Jeg blev sendt ud og tage et grundigt bad, mens jeg skulle lade døren stå åben så hun kunne høre hvordan virkningen var.
 
Det var et meget koldt bad - jeg hader koldt vand på kroppen. Jeg måtte virkelig have hvinet, da vandet plaskede ned på min krop.
 
Da jeg havde tørret mig grundigt gik jeg nøgen ind til Miss Louise med håndklædet omkring mig. Jeg blev kommanderet til at sætte mig på måtten igen. Jeg fik lige håndklædet under,så det ikke var så hårdt at sidde på måtten. Miss L så det straks og jeg måtte rejse mig, fjerne håndklædet fra mine baller og sætte mig direkte på den stive måtte. Her måtte jeg sidde til jeg blev sendt hjem. Jeg prøvede et par gange at flytte mig lidt fordi det blev for smertefuldt, men det blev det blot værre af.

Jo et sammenfald af brændenælder, tigerbalsam og en stikkende dørmåtte. Det var hård kost.

 
Jeg fik besked på at tage lange bukser og regnfrakke på og køre for i dag. Miss L fik en krammer og en tak for i dag. Virkningen på pik og nosser fortog sig først efter 2-3 dage.
Louise