Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / burning slave / Ulden sag og stærk tigerbalsam

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Ulden sag og stærk tigerbalsam

Af: burning slave

Jeg ankom planmæssigt til Miss-L. Jeg fik en kop kaffe og så begyndte det at regne. Planen om at fjerne ukrudt i haven blev derfor ændret til oprydning i garagen, som på længere sigt måske skulle anvendes som legerum for slaver og herskerinde.

Miss-L kommanderede mig til at smide bukserne og stille op med stiv pik foran hende. Hun fandt et stykke strikket stof frem og ved hjælp af lædersnore blev det bundet solidt omkring pik og nosser. Jeg tror, det var en særlig uld med en sjælden voldsom evne til at klø. Derefter var det med at få bukser på og i gang med arbejdet.
 

Arbejdet forløb stille og roligt under Miss-L's vejledning i et par timer. Miss-L bemærkede flere gange med et lille smil, hvordan jeg måtte klø mig mellem benene, fordi det forbandede uldstof kløede voldsomt.

Så blev der kommanderet pause, og jeg blev sendt ind og smide alt tøjet og blev udstyret med halsbånd, manchetter på håndled og ankler. Jeg blev udstyret med et blindfold og derefter bundet op ad væggen med stamme kæder, og piskningen af mine baller med forskellige piske blev indledt. Miss-L lagde lidt hårdt ud, men fandt hurtigt frem til et mindre hårdt og udholdeligt niveau, der dog langsomt blev hårdere og hårdere - kun fordi hun ikke kunne finde spanskrøret, undgik jeg det - Jeg er skrækslagen for spanskrøret, men må vel efterhånden lære, at jeg skal have flyttet den grænse lidt.

Jeg mærkede, hvordan røven blev varmere og varmere, og at den også blev rød fremgik af de foto, som Miss-L tog.

Jeg blev vendt om, og Miss-L hentede brændenælder, som hun brugte med stor følelse på pik og nosser, inderlår og brystvorter. Hun forstod, at når hun kørte bladenes undersider mod huden, kom der kun få, men overraskende og brændende stik. Brugte hun oversiden af bladene og toppen, var smerten nærmest konstant brændende. Det var helt vildt for mig at stå der, bundet op, mens Miss-L helt og fuldt nød at påføre mig smerten, mens jeg måtte vride mig og jamrede højlydt.

I et svagt øjeblik fantaserede jeg om, i den situation, at være hængt op i analkrogen og bundet med endnu flere kæder. Men så var jeg tilbage i situationen med brændenælderne igen.

Et nyt legetøj blev afprøvet, et hjul med spidse pigge (Jeg kan ikke huske hvad det hedder). Det var en stærkt stikkende smerte særligt på nosserne og undersiden af pikken, som gjorde mig helt vild. Det var nærmest som at få stukket nåle i.

Efter en lang og spændende seance blev jeg bundet ned og kommanderet til at onanere i en underkop lige foran Miss-L. Det var både smertefuldt og en i høj grad en ydmygende situation. Blænerne fra brændenælderne smertede under onanien, og Miss-L sad og smilede ad mine anstrengelser. Jeg tror ikke, hun var i tvivl om virkningen på mig. Til sidst lykkedes mig at sprøjte ud på tallerknen. Jeg blev kommanderet ned på knæ og beordret til at slikke tallerknen og spise min sæd. Jeg synes, det er meget ydmygende samtidig med at den ikke smager godt, men jeg viste, at der ikke var nogen vej uden om.

Jeg blev sat til at tilpasse "stenknuseren" ved hjælp af en boremaskine. Da det var gjort, monterede Miss-L den på pik og nosser. Det føltes ret frækt, men var jo svært at bevæge sig ret meget rundt med, og Miss-L fjernede den efter et godt stykke tid. I stedet eksperimenterede hun med klemmer af forskellig styrke i brystvorter, pung og pik. Særlig nogle kraftige metalklemmer i nosserne var hårde.
 

I en pause begyndte Miss-L at spørge mig ud om mine erfaringer med slavesammenføringer. Det fortalte jeg. Det gik op for mig, at Miss-L havde skumle planer med mig og en anden slave. Men det må jeg bare afvente og se, hvad det indebærer.

Efter en tid blev jeg kommanderet ned på ryggen på en madras foran Miss-L. Jeg skulle sprede mine ben så meget som muligt. Hun startede med at udvide mit røvhul og stikke en buttplug op. Derefter hentede hun noget tigerbalsam. Hun begyndte uden videre at smøre det på pikhovedet. Det gør meget ondt efter et øjeblik. Jeg troede, jeg skulle flyve helt op i loftet. Derefter fik pik og nosser en ordentlig omgang. Det sved og brændte voldsomt, og jeg kunne se, at Miss-L frydede sig.

Hendes fryd og mine skrig og støn blev voldsommere, da hun tog et andet glas, som viste sig at indeholde noget endnu stærkere tigerbalsam og smurte på nosser, pik og til sidst også pikhovedet. Jeg kendte ikke tigerbalsam i to styrker!!

Det var ligeså vildt og smertefuldt, som da jeg en gang fik et kondom på med meget stærk chilli. Svie og smerte bølgede frem og tilbage i lang tid. Endelig havde Miss-L fået nok. Hun fjernede buttpluggen og sendte mig i bad.

Efter et godt og grundigt bad var der kaffe og afsked med pænt tak for den gode behandling.

Resten af dagen blev jeg på bedste måde mindet om Miss-L, da ballerne var ømme efter piskene og nosser og pik bar præg af behandlingen med brændenælder og tigerbalsam.

Louise